Beyler özellikle 2sini bir arada kullananlardan yorum bekliyorum.
Aerocool VS-9 kasaya Cooler Master 212 Evo işlemci soğutucusunu almak istiyorum. Araştırdığıma göre kasaya sığar gibi görünüyor ama emin olmak istiyorum sonra kapağı kapatamama gibi bir durum olmasın. Bu soğutucu bu kasaya sorunsuz sığar mı?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Cevap?
quote:
Orijinalden alıntı: gokhans19
Aerocool VS-9 kasaya Cooler Master 212 Evo işlemci soğutucusunu almak istiyorum. Araştırdığıma göre kasaya sığar gibi görünüyor ama emin olmak istiyorum sonra kapağı kapatamama gibi bir durum olmasın. Bu soğutucu bu kasaya sorunsuz sığar mı?
Sığar sığar rahat sığar. ana çift fan kullanacaksan anakarta göre değişir ama ram yuvalarını kapatabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Ehl-i Keyf48
quote:
Orijinalden alıntı: gokhans19
Sığar sığar rahat sığar. ana çift fan kullanacaksan anakarta göre değişir ama ram yuvalarını kapatabilir.
Eyvallah. Deneyerekmi söylüyorsun yoksa ölçülerine göremi? Sadece en köşede 1x4gb ram var o açıdan sıkıntı yok çift fan içinde müsait. Sadece yükseklik açısından sığsın gerisinde sorun yok.
Ölçülere göre zaten kasa derinlikleri genelde standart olur ve parçalar buna göre üretilir.