Şimdi Ara

AF Alanı Modu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha önceden de bazı konularda konu açıp yardım ve önerilerinizi almıştım, bunlar için teşekkür ederim. malum fotoğrafçılık dipsiz bir kuyu bizde sora sora öğrenmeye çalışıyoruz.
    konuyu af alanı modu olarak açtım ancak bir kaç tane sorum olacak sizlere.

1. sorum: makinemizde 'i' tuşuna bastığımızda çıkan menüde AF Alan modları mevcut, Tek Nokta, Dinamik Alan, Oto Alan, ve 3D nedir ki bunlar nerelerde kullanılır? benim lenste AF açık acaba bunlar MF modunda mı işe yarar sadece? ayrıca çekim modu aynı olmasına rağmen vizörde olduğunda farklı , canlı ön izlemede ise farklı görülmektedir, canlı ön izlemede ise, Yüz öncelikli af, geniş alan af, normal alan af, nesne izleme af olarak görülmekte buna da bir anlam verebilmiş değilim henüz.
    2. sorum: yine aynı menüde ölçüm seçenekleri bulunmakta, matris, merkez ağırlıklı ve noktasal bunları kullanmalı mıyım? nerelerde veya ne zaman kullanmalıyım?
    3. sorum : bu sorum ise aşağıdaki resimlerle ilgili , zincir resminde nasıl oluyorda tek bir zincir net iken yandakiler flu? benim düşüncem ya çok düşük diyaframlı bir lens var yada o zincir sabit yandakiler hareketli başka bişey gelmiyor aklıma. diğer resime ise hiç bir tahminde bulunamadım, nasıl olur da öndeki iki uç net, orta ve geri kısımlar flu oluyor?

yardım ve görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

resimleri buraya yükleyemediğim için link olarak koyuyorum.

resim 1 :https://docs.google.com/open?id=0B-2ELQv_jKGrYi1BQmFlbWhKajg

resim 2 :https://docs.google.com/open?id=0B-2ELQv_jKGrN3puM0diazBjRGc

• halkboyleistiyor.blogspot.com/2012/04/nikonda-ozellestirilebilir-fonksiyonlar.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.