Şimdi Ara

Af özellikli Makina Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşaşlar 2.000 - 3.000 TL arası Autofocus Özellikli Fotoğraf Makinesi ve Buna Uygun Lens Önerisinde Bulunabilirmisiniz

• ikinci el canon eos 70d yaninada 50mm 1.8 stm

su an icin en hizli af ye sahip makinalardan biri paran olursa abisi 80d yide disunebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun makineler af ozellikli.

Videoda af yi kastediyorsaniz, ustteki arkadasin 70d+50mm onerisi guzel. Belki bir tane de 2.el 18-135 alirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Nikon D7200 Nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: lfkaya

Teşekkürler Nikon D7200 Nasıl

7200 e kotu diyecek biri yoktur sanirim. Ama bir onceki modeli olan 7100 den aradaki fiyat farkina deger bir ozellik yok bence.

Belki dusuk isikta bir miktar daha hizli af yapar. Ne kdar farkedilir bilmem tabi.

Hangisinde kaliteli lens olursa o daha iyi sonuc verir diye dusunuyorum. Bu nedenle ben olsam 7100 ve Tamron 17-50 gibi bir lens alirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

Teşekkürler Nikon D7200 Nasıl

7200 e kotu diyecek biri yoktur sanirim. Ama bir onceki modeli olan 7100 den aradaki fiyat farkina deger bir ozellik yok bence.

Belki dusuk isikta bir miktar daha hizli af yapar. Ne kdar farkedilir bilmem tabi.

Hangisinde kaliteli lens olursa o daha iyi sonuc verir diye dusunuyorum. Bu nedenle ben olsam 7100 ve Tamron 17-50 gibi bir lens alirdim.

Peki 7100 e Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR Nasıl
  • lfkaya L kullanıcısına yanıt
    Çok kullanışlı.
    Makine zaten aa filtreye sahip olmadığı için bu lensle yeterince keskin fotoğraf üretebilir.
    Belki daha etkileyici portreler ya da detaylar çekmek için 50mm D alabilirsiniz. Böylece çok yeterli bir setiniz olur.
  • quote:

Çok kullanışlı.
    Makine zaten aa filtreye sahip olmadığı için bu lensle yeterince keskin fotoğraf üretebilir.
    Belki daha etkileyici portreler ya da detaylar çekmek için 50mm D alabilirsiniz. Böylece çok yeterli bir setiniz olur.

Bahsettiğiniz Lens Sanırım Nikon 50mm f/1.8D Lens
  • quote:

quote:

Çok kullanışlı.

Bahsettiğiniz Lens Sanırım Nikon 50mm f/1.8D Lens

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.