Şimdi Ara

AFAD sürekli uyarı bildirimi yapmaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
10.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ülkede hala telefonla arayan dolandırıcılara inanıp parasını kaptıran insanlar var
  • Aynen bende virüs girdi sandım. Özelliklerden kapattım sonra acil durum uyarısını. Uyarı da panik yaptıracak şekilde ayarlanmış resmen sesi falan.
  • Jack! kullanıcısına yanıt
    Kötü bir şey mi acil durumda 112 araması yapın diye hatırlatma yapılması ? Çoğu insan hala 112'ye geçildiğinin farkında değil.
  • Sadece turkcell abonelerine gönderildiği söyleniyor. Turk telekom yada vodafone kullanıp uyarı bildirimi alan var mı?
  • Bu akılsızlar yüzünden binlerce insan acil durum uyarısını kapatmak zorunda kaldı. Bundan sonra ciddi bir uyarıda bu insanlara bildirim gitmeyecek. Bu önemli kurumların yönetimi Ne rezil insanlara kaldı. Yazık.
  • Telefon koltuğun kenarında ters bir şekilde duruyordu. Alarm çaldı dedim herhalde bir problem oldu telefona kilitlendi resetledi vs bir şey oldu.10’dan sonra cihazı kaldırıp ekrana baktım uyarı var. Okudum geçtim.

Neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum?

Yerinde kullanılırsa gayet de güzel bir uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanig.

Konuyu nerden nereye bağladın helal olsun sana

bundan daha başka önemli konu mu var, he sen memnunsan sorun yok iç içe yaşayabilirsin..

• bana bildirim yok ben öleyim zaten dimi
  • Aslında iyi oldu bence. Ben acil durumlarda en yakın pizzacıyı aramam gerektiğini sanıyordum. Yerimden zıpladım ama olsun, değdi bence.
  • asabi kullanıcısına yanıt

telefon samsung note 4

hat bimcell

heralde fakir bu diyip göndermedilerAFAD sürekli uyarı bildirimi yapmaya başladı 

• Felaket ve akp ile ilgili birsey duymak istemiyorum.Ikisi içinde beynimi uçak moduna aldım.
  • hyhelvaci kullanıcısına yanıt

İngilizce telefon bulamadım ayarı. Arama kısmına yazdım bir şey çıkmadı.

• Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    AFAD sürekli uyarı bildirimi yapmaya başladı

AFAD sürekli uyarı bildirimi yapmaya başladı

• Afad kıyamet bildirimi geçmiş
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom kullanıyorum, bana da çaldı herhalde Turkcell ile Turk Telekom kanka olup birleştiler.
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt

Aramaya emergency yazınca çıkar.

• Bana neden gelmedi ki, eski android
  • Ben savaş öncesi prova yapıldığı kanaatindeyim. Savaşta bu uyarılar çok önemli hale gelecek sistemi test ediyorlar. İnsanları alistiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 12 Haziran 2022; 20:35:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.