|
AFAD sürekli uyarı bildirimi yapmaya başladı (4. sayfa)
-
-
tipik ak-koyun tepkisi... saçma sapan mesajlı tacizi bile savunurlar ekonomi çok iyi derler birde...
-
Olay gerçekleştiğinde bırak 112yi aramayı yerinden kımıldayamayacak psikoloji de olabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkmış ama gelmedi
-
Bana 3 kere geldi ama pes pese degil 1 saat icinde geldi. Turkcell, ip11
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir daha bu tür bildirimleri almak istemeyen iphone kullanıcıları ayarlar- bildirim- hayati uyarı bildirimi seçeneğini pasif konuma getirirlerse sorunu çözeceklerdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eminim çoğumuz googleye girip deprem yazdık.
-
Türk telekomda gelmedi bana da.
-
dün öğlen dalmışım birden bire böyle bi uyarı ve farklı ses gelince tribe girdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok şükür bu saçmalığı yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın da haydi Turkiye el ele felakette olan vatandaşımıza yardım için para topluyoruz derler ise şaşırmayın
Yorumlarda okuduğum kadarıyla turkcell kullanıcılarına gelmiş sanırım. Banada 2 kez geldi ilk defa böyle ses duyunca dışarıdan geliyor heralde zannettim aldırış etmedim baktım ses gitmiyor cebimden telefonu çıkarınca anladık
-
Bana da 1 kez geldi.
Hattım turkcell.
sesi cok merak ettim ya. bize gelmedi. sesi veya videosu filan varmı arkadaşlar?
-
dalga geçen cahiller afet durumları olağan dışı hallerdir. saçmalık mallık deyipte aptalca yazılar yazmayı bırakın.
ben de dün uyumuşum, telefon garip şekilde acı acı çalınca neye uğradığımı şaşırdım.
-
Ben vodafone ve turkcell kullaniyoruk bildirim gelmedi sanirim iphobe kullanan gelmiş
Nerde hocam bulamadım bir türlü.
-
Vodafone ve türk telekoma mobil hatlara gelmedi. şaka gibi çünkü şuan dan allah korusun daha büyük bir felakette yada öncü uyarılarda sanırım sadece turkcell abonelerine uyarı yapılacak.
-
Ailecek şehirler arası yolculuk yapıyorduk. 5 kişinin telefonu aynı anda zonklayınca az kalsın kaza yapıyorduk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X