Şimdi Ara

Affinity Tasarım Programları 90 gün ücretsiz deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Photoshop alternatifi Affinity, Covid-19 nedeni ile programları 90 günlük deneme fırsatı sunuyor. Halihazırda Photoshop da kullanan biri olarak gayet iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Bu pakette Affinity Photo, Affinity Designer ve Affinity Publisher mevcut. Deneme sürümünde jpg,jpeg vs gibi sıkça kullanılan formatlarda kayıt yaptırmaya izin vermiyor. Daha çok programda yapabileceklerinizi test edebileceğiniz bir deneme sürümü.

Özellikle photoshop a göre daha az ram harcaması, daha sade ve daha şık bir arayüz kullanması çok hoşuma gitti. Daha önce de bakmıştım ama bu vesile ile deneme fırsatım oldu. Beğenirseniz % 50 indirimle her bir programı 199 TL ye alabiliyorsunuz. Muhtemelen alıyor olacağım en azından Photo ve Designer ı. Ömür boyu lisans almış oluyorsunuz Photoshop gibi sadece sürüm bazlı değil. Umarım birilerinin işine yarar

Not: Programları indirip kurduktan sonra kayıt olduğunuz mailinize gelen aktivasyon kodları ile deneme sürenizi başlatıyorsunuz.

https://affinity.serif.com/en-gb/90-day-affinity-trial/

Not 2: Ücretsiz hızlıca iş görecek bir yazılım arayanlar ise
    www.photopea.com
    Photopea | Online Photo Editor
    https://www.photopea.com
    adresini kullanabilirler. Program kurmaya gerek olmadan tarayıcı üzerinden çalıştığından pc yorulmayacaktır. Özellikle performans konusunda zayıf bilgisayarlar için kullanışlı. Ayrıca Türkçe dil seçeneği de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 11 Nisan 2020; 15:22:5 >

• Guzel haber
    Cok iyi alternatif programlar oldugunu biliyordum. Denemis olacagim.
    Acaba ipad surumlerinde de gecerli mi deneme suresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furer F kullanıcısına yanıt
    Sanırım değil ama firmaya mail atabilirseniz belki onu da açarlar. Olmasa da yakında açacaklarını düşünüyorum.
  • Adobe Illustrator kullanmak istiyorum ama fiyatı öyle böyle değil , para kazanmadığım bir ürüne her ay 160 lira vermek bütçeme uygun değil.

Bu ürünü bir deneyeyim bakalım, eğer işimi görüyorsa alternatif olarak görebilirim. Tek seferlik makul bir para vermekte problem yok, tasarlayan adam da kazansın.

Tabi öğrenmek için vaktimi endüstri standardı olmayan bir programa harcamak da işin negatif yönü.
  • kHanTW kullanıcısına yanıt
    Affinity Designer özellikle daha da başarılı yorumları okudum. Umarım işinizi görür.
  • Biraz kurcaladım da, kısayollar bile birbirine benziyor aslında, şu 90 günü bir deneyelim bakalım.
  • Tek eksiği yeterince tutorial ,kurs olmaması ,özellikle Türkçe olarak yok.Ama zamanla bu sorun ortadan kalkacak.Zaten dil çok çok önemli değil.
    Sektörün alışkanlıkları gibi detay ise bir diğer eksiklik ama zamanla geçer.Ayrıca Adobe programlarında kayıt edilen dosyaların sorunsuz çalıştırabilmesi büyük sorunu ortadan kaldırıyor.
    Ben indirdim demo olarak.Zaten aylardır almaya niyetim vardı ama zamlanıyordu kur yüzünden.Kesinlike daha hızlı daha sade stabil olarak çalışıyor tavsiye ederim.Biraz alışkanlık falan zorlar o kadar.Photosop ile çalışmak çok gıcık geliyordu bana bu çok akıyor çok rahat ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.