Şimdi Ara

Afs harçlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, sırf bu soruyu sorabilmek için yeni hesap açtım, okumadığım yazı, girmediğim forum kalmadı ama sorumun cevabını bulamadım. YES ile yurt dışına çıkınca aylık 150 dolar harçlık veriliyor, peki AFS ile gidince harçlığımızı gittiğimiz yerdeki ailemiz mi veriyor yoksa Türkiyeden kendi ailemiz mi gönderiyor? Dolar beşe, euro altıya dayandı, hadi ilk başta 10 bin dolar falan bir şekilde verilir de orada bi oturup kahve içsek 5 euro olsa 30 tl. Buna ciğer mi dayanır 11 ay boyunca? Eğer paramızı kendi ailemiz gönderiyorsa AFS değil de YES e bakacağım ama ben daha çok AFS istiyorum. Bide oradaki aile veriyorsa bunun belli bir miktarı var mı yoksa o ailenin kafasına göre mi? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AFS'nin sitesine girip, bir öğrenci ağırlayacakmış gibi host ailenin görevlerine baktım ve üzücü haberi aldım :( evet host aileler bize maddi destek vermek zorunda değilmiş. Şimdi asıl soru şu, orada bize 1 ay boyunca kaç euro lazım? Gitmiş olanlar bu tecrübelerini yazarsa çok iyi olur. AFS sitesindeki açıklamayı aşağıya kopyala yapıştır yapıyorum.

AFS students arrive with their own spending money for social and school activities, clothes, etc. As a host family, you will not need to provide spending money or an allowance. We will discuss how school related costs are handled.

Gördüğünüz gibi bir de gezi, okul kıyafeti vs ücretleri de bizim ödememiz gerekiyor. Bunların ücreti ortalama ne kadar? Başta verdiğimiz 10 bin dolara ek bi 2000 dolar daha olsa bize 11 ay yeter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga zaten aileyle kalıyosan yemeğin ailenden olur dışarda çok yemek yemezsin, aylık 200 dolar harcasan yeter bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    geçen ay açıldı
    ÜNİ de kredisiz dersler??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.