Şimdi Ara

AFT İLLETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ağzımda yaklasık 1.5 haftadır aft denen illet var. 2 tarafta birisi sağ köpek dişlerinin arkadasındaki dişin altında digeri dilimin sol altında kenacort adlı ilacı aldım kullanıyorum 2 gündür düzenli olarak ama henüz bir faydasını göremedim acaba geç başladıgım için mi etki etmiyor yoksa agzımdaki aft değilde başka bi hastalık mı çünki bir tanesi 1 cm kadar.

• Bakteriden olmuş olabilir ,normalde aftlar 7-10 gün arasında geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Bakteriden olmuş olabilir ,normalde aftlar 7-10 gün arasında geçer

Hocam kalıcı mıdır kaç günde geçer diğerleri dediğiniz gibi 1 haftada geçiyordu ilk kez bu kadar uzun oldu.
  • kalıcı aft olmaz ben de küçüklüğümden beri aft çıkıyo en fazla 3 hafta sürmüştür bi yaranın iyileşmesi. birde akrabalarrında aft sıkıntısı olan varmı eğer varsa kesin çözümü yok irsi olduğu için.
  • AFT ı tedavi eden yer veya ilaç varmı kenekort dışında. Bende yıllardır çekiyorum hep kenekort kullandım acaba bu ilacın yan etkisnden mi nedir şimdi daha çok çıkıyor ve uzun sürüyor. girmediğim doktor kalmadı dediğiniz gibi stres deyip çıkıyorlar işin içinden.
  • Eczanede özel bir ürün satılıyordu sgk nın karşılamadığı, adı aklıma gelmedi. O ürünü bulun. Geçmiş olsun.
    Hatırladım. Tek kullanımlık Oralmedic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygultekin82 -- 23 Kasım 2015; 21:45:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam, nöbet şekeri var akide şekeri saydam bi rengi var. Ben kullandım geçmişti istersen onuda soruver aktarlarda bulunur kg si 20 - 25 civarı falan tabi gram olarak alıp deneyebilirisiniz.

geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.