Şimdi Ara

After Effects Gereksiz Disk Alanı Kaplıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden masaüstü xp bilgisayar kullanıyordum after effects 'te bir çalışma yaptığım zaman masaüstüne kaydediyordum 20 gb falan tutuyor diyelim. hemen bi o kadarda belgelerimde bulunan klasörün içinede yer kaplardı o klasörü her işlemden sonra silerdim bende gereksiz olduğu için.
    şimdi win8.1 kullanıyorum laptop aldım. şimdi bu bilgisayardada yaptığım işlerler için başka yerdede gereksiz dosyalar oluşturduğunu düşünüyorum fakat bu klasör belgelerimde yok acaba nerede oluşturuyor olabilir bunu merak ediyorum?

birde belgelerimde gizli olarak "AppData" klasörü var bu klasör olabileceğini düşündüm ama biraz araştırınca o olmadığı kanaatine vardım onu silince bilgisayarın ayarları falan gidiyormuş öyle okudum.
    After Effects Versiyon 12.0 kullanıyorum.

• "AppData" sistem klasörüdür, silmek sistem çökmesi veya veri kayıplarına neden olabilir. Muhtemelen aradığınız dosyalar bu klasörün içerisinde yine program adı ile oluşturulmuş klasörlerin içerisindedir. Dikkatlice bakarsanız bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.