Konu güzel de diziyi midem kaldırmadı |
After Life (2019) | Netflix & Ricky Gervais (3. sayfa)
-
-
2.sezon finali çok iyidi hele son sahne..
ayrıca 2 karakter çok sıkıcı
brian ve james
umarım bunları 3. sezonda görmeyiz.
-
bu dizi de bitti
-
Güzel bitti.
-
Final ile işi topladılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel diziydi...
Bir Dilim FilmyoutubeRicky Gervais'ın yapımcı , senarist , yönetmen ve başrol olduğu Netflix dizisi After Life'ın 3. sezonunu sizler için inceledik. İlk 2 sezon ile hem hafızalarımızda hem de duygularımızda derin bir yer açan After Life, 3. sezonuyla da gözlerimizi sulandırmaya devam ediyor... Bu kanalda film ve dizi evrenine ait tüm yapımları inceliyoruz. İstek , öneri ve eleştirilerinizi yorum olarak yazmaktan çekinmeyin. Bu video'yu beğenip , abone olursanız seviniriz. https://www.instagram.com/birdilimfilmm/ #netflix #afterlife #Ricky Gervaishttps://www.youtube.com/watch?v=YAwvWrFrKGs&t=34s -
Tony'nin babasını neden değiştirmişler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sezon fena değildi. Yalnız aşırı sığ diyaloglar var. Ricky Gervais deyince insan dahice diyaloglar bekliyor ama ı ıh. Diğer iki sezon için beklentimi düşürdüm. Kısa kısa zaten bölümler.
-
Değişmedi ki, adam çocuğunu hatırlamıyor ki Tony iyilik olsun diye çocuğuymuş numarası yaptı.
-
Bu adam oynuyordu o rolü
2. bölümde başka biri vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 28 Ocak 2022; 20:58:44 >
Babası öldü geçen sezon. Bu sezon yanına gittiği başka birisi kız arkadaşından dolayı gidiyor. Zaten babasının küllerini de bu sezon sevdiği bardaki favori köşesine döktü. Bar görevlisi itiraz etti geri kalan külleride adamın süratuna döktü. Ağzına gelen parçası umarım penisidir dedi bu arada da.
Evet hocam şimdi aklıma geldi onu yazmaya gelmiştim :)
Huzurevi sahneleri güzel. Evde geçen ve Lisa'yı gördüğümüz kısımlar vs. güzel ama sözde komedi sahnelerinde genel olarak aşırı derecede rahatsız edici bir tarzı var. Bu kadarına da gerek yoktu dedim çoğu sahnede. Çiğ. Kısa bir dizi diye bitirdim, yoksa tam bir vakit kaybı esasında. Son sezonda Hintli kızla fahişenin olmaması da eksi puan yazdı.
-
İlk sezon iyidi, güzeldi ama 3.sezondur aynı formül artık baydı , bölümler birbirinin kopyası gibi olmaya baslıyor, bölümler kısa diye bitirdim ama bir sezon daha kaldırmazdı zaten. Sezon puanı 6/10
-
Finali özetleyebilecek var mı?
Keşke bu muhteşem dizi sonlanmasaydı.
Bu son 3.sezon en çok beğendiğim sezon oldu. Çok güzel sözler yakaladım. Yine göz yaşlarıma engel olamadım.
-
Ricky Gervais, ‘After Life’ dizisindeki rol arkadaşı köpeğin hayatını kaybettiğini duyurdu.
-
Önerdiler listeye aldım fakat netfilişk olunca çekinceliyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X