Şimdi Ara

After Life (2019) | Netflix & Ricky Gervais

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Rick Gervais'in 6 bölümlük kara komedi türündeki Netflix dizisi eşi ölen bir adamın bununla yüzleşmesinin hikayesini anlatacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 6 bölüm az olmuş keşke 2 sezon falan olsaydı. İzlenir.
  • Son Netflix Special'ı muhteşemdi, ama dizilerini hiçbir zaman stand-up'ları kadar sevemedim. Umarım güzel olur.
  • Kadro belli oldu;

Penelope Wilton (Downton Abbey ve Doctor Who)
    David Bradley (Harry Potter ve Game Of Thrones)
    Ashley Jensen (Extras)
    Tom Basden (Plebs)
    Tony Way (Edge of Tomorrow)
    David Earl (Cemetery Junction)
    Joe Wilkinson (Him and Her)
    Kerry Godliman (Derek)
    Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty ve
    Diane Morgan (all from David Brent: Life On The Road)
  • güzel kadro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 martta başlıyor

• Extras kalitesi beklemiyorum ortalama bir şey olur herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumları alalım?
  • Çok samimi, sıcak bir 6 bölümlük mini dizi. Ne kadar komedi olarak gösterilse de dram yönü benim için daha ağır basan bir yapım oldu.
    Yer yer yaran diyaloglar var dizide ama önceden dediğim gibi Extras hala benim gözümde en iyi Ricky Gervais yapımıdır.
    Beklentimi karşıladı izleyin derim zaten kısacık bir şey.
  • Benim için harika bir diziydi. Karakterin davranışlarından müzik seçimlerine kendimden tonla şey buldum. Ricky Gervais dram/komedi dozunu çok iyi ayarlamış ve harika bir sadelikle seyirciye sunmuş. Herkese hitap etmeyebilir ama bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Kesinlikle tek seferle bırakmayacağım bir dizi. Teşekkürler Ricky

• Kesin izleyin süper dizi. Her bölüm 25 dakika civarında 6 bölüm çekilmiş sıkılmadan zevk alarak izlersiniz.
  • ben 2 gün önce başladım. sevdim sıkılmadım iyi. 6. bölümü yarın izlerim, ama the orders daha bi güzel.
  • 2. sezon onaylandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

2. sezon onaylandı.
    Haydaaaa süper haber
  • hem komedi yönü hem dram yönü bana hafif geldi. kısa ve tatlı bir dizi olmuş, izlenebilir. çerezlik olarak sınıflandırıyorum.

louie onsa bu altı falan maks. ki daha s3 yeni bitirdim.
  • Dizi beklediğimden iyi çıktı.Birçok yönü ele almış,sadece 6 bölüm olsa bile.İnsan ilişkilerini,dramayı komediyle harmanlamış ve sürekli konuştuğumuz ''mutluluk,yaşam,hayatın amacı'' gibi klişe konuları güzel yansıtmış.Diziyi izlerken aslında sadece baş karakterin hayatına değil herkesin ilişkisine odaklanıyoruz.Patronunun pes etmemesi,iş yerindeki arkadaşlık ilişkileri,keş olan adamın hayat perspektifi ve hayat kadınının kişiliğine odaklanılmış.Hayattaki tek yakını olan kişiyi kaybetmenin ardından yavaş yavaş bağlanması çok güzel işlenilmiş.

İnsanın böyle dizilerde üzüldüğü nokta bunların gerçekte yaşanmayacağını bilmesi.Yani hayat ve mutluluk üzerine bu kadar nutuk çekemezsiniz.Siz intihar etmeyin diye kimse bu kadar uğraşmaz.Bu nedenle ''keşke böyle bir çevrem olsa'' dedirtiyor yer yer.

Başrol zaten çok ünlü bir komedyenmiş ben tanımıyordum kendisini ama mizahı sağlam olduğu yazdığı senaryodan belli.Ayriyeten yer yer kendi dünya görüşlerine yer vermiş.(ateizm gibi)

Kısacası 6 bölümlük kısa,anlamlı bir dizi olmuş.Yatmadan önce 1 bölüm iyi gider.

2.sezon gelmesi bana göre gereksiz,ama gelirse izlerim yine.Diziye puanım 6/10

• bir oturuşta bitirdim. gerçekten güzeldi. izlemeye değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1X6

2 saatlik videodan nasıl 6 bölümlük dizi çıkarmışlar anlamadım ama takdir ettim. İlk başta bir filmi 6 parçaya bölmüşler dizi diye satıyorlar diye alay etmeyi planlıyordum ama harbiden dizi olmuş bu. Bir filmin 6 parçası gibi durmuyor yani.

Diziyi beğendim. Ama çerezlik bir şey. Toplam 150-160 dakika kadar bir şey. Yeni sezonunu merakla beklemesem de çıkınca izlerim illa bir boşluğumda.

Eğer ben kibarca ateist bir yapımı izliyorsam o zaman kanımca benim de bu konuda bir iki kelam etmeye hakkım olur. Çünkü Allah'ın emirleri gereği insanlara hiçbir şekilde karışamıyoruz. Bu yüzden herkes fikirlerini dilediği gibi yayma hakkına sahiptir. Ancak mesele her zaman ki ile aynı. Zannı gerçek olandan ayıklayıp, gelenek üzerinden yapıyor eleştirisini. Ricky karşısına aklı başında bir monoteist koymak yerine fikirlerine çanak tutan bir cahil, bir ezik koymayı tercih etmiş. ''Eğer Tanrı'ya inanmıyorsan o zaman niye dilediğin gibi öldürüp, tecavüz etmiyorsun?'' gibi çanak oğlu çanak bir soru sorduruyor kendine. Tabi bu da demek oluyor ki inananlar eğer Allah olmasaydı diledikleri gibi davranacaklardı. İşte bu sahne hoşuma gitmedi. En dip bilgi seviyesinden doğan fikirleri dinlemekten gına geldi. Birisinin Ricky'e birazcık özgün olması gerektiğini anlatması gerekiyor. Her ateistten duyabileceğiniz argümanlar bunlar.

• Ricky Gervais 2. sezonu yazmaya başlamış.

• Küçük gayet izlenebilir çerezlik, sıcak bir dizi. Zaten çok kısa olduğundan çabuk tüketiyorsunuz. Finalde eh işte fena değildi diyorsunuz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.