Şimdi Ara

AFYON DA EĞİTİM Mİ KÖTÜ YOKSA ŞEHİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben kırklarelinde yaşıyorum doğma büyüme kırklareliliyim . afyon hakkında çok olumsuz yorumlar gördüm acaba üni eğitimimi iyi değil yoksa şehir de sosyal imkanlar mı çok az.eğer eğitim iyiyse afyonu yazacağım.yani kırklareli de afyondan farksız değil köy gibi bir şehir alışığım yani.benim için kriter afyonun eğitimi iyi mi değil mi? işletme ing için akademik kadro pek iyi değil gibime geldi ama sizce nasıl?

• up
  • up
  • SDÜ yazsana sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence afyon iyidir. Kırıkkaleden gelecek mişsin. oradan daha gelişmiş bir şehir kesinlikle. Ama eğitimi hakkında bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekemeleddin İslamoğlu

Bence afyon iyidir. Kırıkkaleden gelecek mişsin. oradan daha gelişmiş bir şehir kesinlikle. Ama eğitimi hakkında bilgim yok

kırklareli den gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cpalaci

SDÜ yazsana sen.

sdü de ing hazırlık sınıfı var pamukkalede de var ama ayrıca pamukkale staj imkanı da var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ?
  • eğitim olarak çok süper olmasa da kendisinden beklenenden çok çok iyidir akü. sorun şehrin kötü oluşu, sosyal aktivite imkanı az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu konu için üye oldum

eğitim olarak çok süper olmasa da kendisinden beklenenden çok çok iyidir akü. sorun şehrin kötü oluşu, sosyal aktivite imkanı az.

cevap için teşekkürler benim için önemli olan eğitim kalitesi çünkü çok sosyal biri değilim zaten ve afyon bir yerden geliyorum doğma büyüme kırklareliliyim.afyon ing işletme çok avantajlı olur gibime geliyor ayrıca staj imkanı da var bir de pamukkale dşüşünüyorum 1 yıl hazrlk sınıfı ve staj imkanı da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan sezer

quote:

Orijinalden alıntı: bu konu için üye oldum

eğitim olarak çok süper olmasa da kendisinden beklenenden çok çok iyidir akü. sorun şehrin kötü oluşu, sosyal aktivite imkanı az.

cevap için teşekkürler benim için önemli olan eğitim kalitesi çünkü çok sosyal biri değilim zaten ve afyon bir yerden geliyorum doğma büyüme kırklareliliyim.afyon ing işletme çok avantajlı olur gibime geliyor ayrıca staj imkanı da var bir de pamukkale dşüşünüyorum 1 yıl hazrlk sınıfı ve staj imkanı da var.

okul kalitesi super degildir yine de, yani eskisehir adana vb bir kalite olmayabilir de.

• ?
  • Ben afyondan kirklareline geldim. Sehir her turlu kirklarelinden iyidir ama asiri soguk. Ve kirklarelindeki gibi rahat gezmeyi afyonda bulamazsin. İstasyon alti gibi yerler pek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Lead52

Ben afyondan kirklareline geldim. Sehir her turlu kirklarelinden iyidir ama asiri soguk. Ve kirklarelindeki gibi rahat gezmeyi afyonda bulamazsin. İstasyon alti gibi yerler pek yok

peki eğitim kalitesi hakkında ne dersin?
  • Universitede okumuyorum ama kampuslerini gezdim hosuma gitmisti. Hele afium yolunda olani

• Afyonda okumak ne bileyim garip bir şey iyi yerler oluyorsa yaz mecbursan yaz :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristoxenus

Afyonda okumak ne bileyim garip bir şey iyi yerler oluyorsa yaz mecbursan yaz :d

artık iyiden iyiye pamukkale düşünüyorum her türlü daha da avantajlı işletme iktisat vb böümlerde türkiyenin en iyi 25.üniversitesiymiş urap 2014 verilerine göre afyon bu bölümler de 47.sırada pamukkale de ing hazırlık var 1 yıl + staj imkanı var + denizli büyük şehir+eğitim kadrosu çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.