Şimdi Ara

AFYON KOCATEPE TIP Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şehir hayatı üniversite eğitimi nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLD_BOSS -- 17 Temmuz 2017; 18:50:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (AKÜ Tıp), Afyonkarahisar'da bulunan ve tıp alanında eğitim ve araştırma veren bir devlet üniversitesidir. 1992 yılında kurulan fakülte, Afyon Kocatepe Üniversitesi çatısı altında faaliyet göstermektedir.

AKÜ Tıp, tıp eğitiminde ulusal ve uluslararası standartları benimseyerek nitelikli hekimler yetiştirmektedir. Altı yıllık tıp programı, teorik ve uygulamalı derslerden oluşmaktadır. Fakülte, modern eğitim tesisleri ve deneyimli öğretim kadrosuyla öğrencilere kaliteli bir öğrenme ortamı sunmaktadır.

AKÜ Tıp, temel tıp bilimlerinin yanı sıra klinik bilimlerde de eğitim vermektedir. Öğrenciler, hastane stajları ve seçmeli dersler aracılığıyla pratik deneyim kazanma fırsatı bulmaktadır. Fakülte, alanında uzman akademisyenleriyle öğrencilerin araştırma projelerine katılmaları için destekleyici bir ortam sağlamaktadır.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, sağlık sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli hekimleri yetiştirerek bölge ve ülke çapında sağlık hizmetlerine katkıda bulunmaktadır. Fakülte, öğrencilerine tıp alanında kariyer yapmak için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmaktadır.

Anahtar Kelimelerin Geçtiği Cümleler:

• Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (AKÜ Tıp), Afyonkarahisar'da tıp alanında eğitim ve araştırma veren bir devlet üniversitesidir.
    • AKÜ Tıp, altı yıllık tıp programıyla nitelikli hekimler yetiştirmektedir.
    • Fakülte, modern eğitim tesisleri ve deneyimli öğretim kadrosuyla öğrencilere kaliteli bir öğrenme ortamı sunmaktadır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Anne tarafım afyonlu her tatilde bayramda gideriz, şehir hayatı bi öğrenci için berbat. Pilot il; akpnin kalelerinden biri aklına gelebilecek tüm abuk subuk uygulamaları afyonda deniyolar sokakta bira içtiği için geceyi nezarette geçirenler olmuştu. Bunun haricinde doğası falan da kötü bence bu şehrin hiç bir artısı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty180354 -- 17 Temmuz 2017; 19:10:19 >
  • öncelikle yorum yaptığınız için teşekkür ederim hocam. Şehrin küçük bir yer olduğunu biliyorum konu siyasete dönmeden eğitimi hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLD_BOSS

öncelikle yorum yaptığınız için teşekkür ederim hocam. Şehrin küçük bir yer olduğunu biliyorum konu siyasete dönmeden eğitimi hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.

eğitiminin iddialı olduğunu duydum pek bilgim yok hocam bildiğim kısmını yorumladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelgurath

quote:

öncelikle yorum yaptığınız için teşekkür ederim hocam. Şehrin küçük bir yer olduğunu biliyorum konu siyasete dönmeden eğitimi hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.

eğitiminin iddialı olduğunu duydum pek bilgim yok hocam bildiğim kısmını yorumladım.

sağ olun hocam
  • Afyonluyum Afyonda yaşıyorum Şehri hiç tavsiye etmem eğlence hayatı çok kısıtlıdır. Tıp fakültesinin bulunduğu yer Şehirden 6-7 km de uzakta Bu Ans denilen merkez kampüse de 6-7 km uzaklıkta dır. Okula 2-3 km uzaklıkta Özdilek ve Afium Avm vardır buralar vakit geçirmek için iyidir. Eğitimi hakkında pek bilgim yok ama bir tanıdığım Memnundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Harden13 -- 17 Temmuz 2017; 19:40:49 >
  • J.Harden13 kullanıcısına yanıt
    peki hocam kalacak yer yurtlar ev kiraları nasıl şimdiden teşekkürler
  • OLD_BOSS kullanıcısına yanıt
    Bu Ans'nin olduğu yerler Merkez kampüs yani oralarda Yurt çok ve hala yapılıyor Üniyurt diye bir yurt biliyorum orda kalan baya oluyor ama tam olarak nedir bilmiyorum sadece ismini çok duyuyorum. Tıp Fakültesinin orada hiç yurt görmedim ama Arka tarafların da falan varsa bilemem Ev kiraları ise Çarşı ya 10-15 dakika uzaktaki yerler (Otobüs ile) 450-600 civarı Çarşı civarların dan istersen 800 den aşağı bulamazsın Başka soruların varsa yardımcı olabilirim aklına takılan falan
  • J.Harden13 kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkür ederim. şuan afyon konya kırıkkale arasında karar vermeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLD_BOSS -- 17 Temmuz 2017; 20:29:41 >
    Hocam eğitimi İYİYDİ. Çoğu iyi akademisyeni ihraç etmişler derslere doğru düzgün giren yok. Hastanede bazı bölümler hoca olmadığı için kapandı. Hastalara bakmaya devlet hastanesinden bile doktor geliyo siz düşünün. Cidden eğitim olarak iyi olmaya adaydı ama şuan durumu böyle bilginiz olsun. Afyona gelirsek ben burda uzun süre yaşadım. Yani çok güzel bir şehir değil ama hangi şehirden geldiğinizinde önemi var tabi. Şunu söyliyim şehir olarak gelişmekte 3-4 sene öncesine göre bile ciddi fark var. Ama bence hala öğrenciler için yeterli değil.
  • wowjustwow kullanıcısına yanıt
    bunları düşüncem hocam derslerin boş olması şuan hala geçerlimi çok şaşırdım
  • Youtubeda enes emer diye bir çocuk var.Afyon tıp'da.Bak bir istersen.

• fourleafclover25 kullanıcısına yanıt
    mesajınızı görünce baktım hocam iyi oldu sağolun
    Rica ederim

Kadro değişmediyse çok değişiklik olcağını sanmıyorum. Gelen kadroda bi anda ne kadar iyi olur tartışılır. Yani özellikle klinikte çok donanımlı hocalar kalmadı diye duydum. Doğru düzgün hasta bile gitmiyo diyolar

• quote:

ilginiz için teşekkür ederim. şuan afyon konya kırıkkale arasında karar vermeye çalışıyorum

Hocam konyada yaşıyprum kardeşim afyon tıp mezunu ben ankara diş yazıcam ama geçen tıp yazmak isteyen bir arkadaşımda bana afyonu sordu kardeşimden gelen yanıt bu malum olaylardan sonra birçok hocası alınmış 5.sınıflarda bazı derslere asistanlar giriyormuş mesajınızda konyayıda düşünüyorum demişiniz kırıkkaleyi bilmem ama konya tıp gerçekten adyona göre iyi bir tıp diğer tıplar arasındada iyidir tavsiye ederim başka sorunuz varsa bildiğim ölçüde yanıtlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapen -- 18 Temmuz 2017; 22:45:27 >
  • wowjustwow kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu kişi sizle aynı fikirde konyada tam sınırda gelir mi bilmem fikrinizi paylaştığınız için sağolun

• trapen kullanıcısına yanıt
    Benim mf3 10050 konya meram 10100 le kapatmış gelme ihtimali riskli peki konyada kalacak yer yurt ev kira

meselesi nasıl hocam

• quote:

Benim mf3 10050 konya meram 10100 le kapatmış gelme ihtimali riskli peki konyada kalacak yer yurt ev kira

meselesi nasıl hocam

Kontenjanlarda arttı geleceğini düşünüyorum meram tıp kampüsde değil öncelikle onu belirtiyim tek başına ayrı bi yerde kampüs ortamı bulamazsınız yeni bir bina yapılıyor tıp için yine yakınına 3-4seneye biter heralde hastane stajlarınıza yetişebilir ordaki yurt imkanlarını tam bilmiyorum ama muhtemelen fazla yurt yoktur çünkü dediğim gibi kampüsden bağımsız ancak yakınında rahat ev bulursunuz bizim tanıdık evde kalıyordu kira olarak meram konyanın daha elite olan semti olduğu için bi tık daha pahalıdır kira diye düşünüyorum afyon kirasına kıyasla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.