Şimdi Ara

Manisa Tıp vs Konya Meram Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlıkta sıralamam 15k +- bin aralıktaki seçtiğim yerleri yazdım ama gelmeyebilir sonrasında yazacağım bu ikisinden biriyse yüksek ihtimal gelir sizce hangisi konya eve 5,6 saat manisaysa ebesinin örekesinde ama Konyaya dairde olumsuz düşüncelerim çok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt
    Manisa tıp için izmirdeki büyük tıpların gölgesinde kalacağını düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konya manisayı şehir olarak 5e katlar ikisini de gezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyada 1 ay staj yapmıştım. diyebilirimki kayseri ile eş değer çift yumurta ikizleri gibiler. kırsal, düz, aşırı karasal iklim ve konya fazla olarak çöl iklimine kapılmış bir şehirdir. çöl olayı bir nebze mizahi olsada gerçeklik payıda vardır.

şehir olarak mukayese etmekten çok bence iki tıp fakültesini mukayese ediniz. bunuda en güzel orada okuyanlardan öğrenirsiniz. ama diğer forum başlıklarında manisanın en kolay okullar arasında olduğundan bahsedenler vardı. bence direk okuyan bulup danışın. birde hangi bölgedensizniz. eve yakınlık da ciddi etkilidir.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Gerçekten kayseriye çok benziyor ama kayserinin 1.5 katı gibi

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

nufus olarak konya büyük tamam. 1,4 milyon merkez nufus var. kayserinin de 1,2m gibi bi rakam. 200-300 bin kişi için mi yazdınız bu mesajı.

ayrıca doku olarak ve insan yapıları olarak bir birlerini okşuyor. çok uçurum yok. ama siz çöl lafına kızdı iseniz o benim suçum değil. kabul edin obruklar, kuruyan göller. ikiside kötü şehir değil. düzenli ve sakin yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği şehirler.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Nüfus için demedim.Konya merkez git git bitmiyor kayseri öyle değil ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

konya daha yayılımlı olabilir. şuan mukayese yapamam ama şehirler kırsallığı iklimi olarka hatta insanları bile neredeyse aynı. etli ekmekleri bile benzer.

konyada aynalı çarşı mı camlı köşmü ne vardı merkezde, ona yakın kuru fasülyeciler vardı. dehşet öğrenci işi idiler. hala fiyatı ile tadı ile aklımdadır. uygun ve yeterli kalitede idiler.

• manisa demek izmir demek 20-25 dk sürüyor otobüsle. yeni belediye başkanı tramvay projesine imzayı attı birkaç seneye iki şehir arası 15 dk olacak. eğitimleri hakkında bilgim yok konum olarak avantajdan bahsettim sizin için önemliyse. bir de manisadaki tıp akredite konyadaki değil diye biliyorum tepdad'dan bakabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.