Şimdi Ara

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTY KAZANANLAR BURAYAA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar sağlık kurumları yöneticiliğine yerleştim sizin nasıl ??

• afyon işletme.. soruyorum kimse cevap vermiyor.. kılavuzda zorunlu hazırlık oldugu yazıyor.. direk kayıt olcam ve hazırlık sınıfından başlıcam degil mi :S
  • zorunlu diyorsa hazırlıktan başlıcaksın. turizm iş. Y.O konaklama işletmeciliği (iö) girdim benide hazırlık bekliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Demonium. -- 14 Ağustos 2010; 18:47:11 >
  • 2 yıllık mı senin ki
  • hayır 4+1
  • iimiş :) arkadasımda ekten afyon turizm tercih etmeyi düşünüyorda iki yıllık onunki o bakımdan sordum
  • "ÜNİVERSİTY" nedir arkadaş. Üniversitesi demek çok mu zor? Şaka olarak bile bunu söylemek istemem ben hele ki doğru yazmayı bile bilmiyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara tıp kazananlar
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende çağdaş türk lehçeleri ve edebiyatları (iö) kazandım başka kazanan yokmu bu üniversiteyi
  • biz adam degilmiyiz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

"ÜNİVERSİTY" nedir arkadaş. Üniversitesi demek çok mu zor? Şaka olarak bile bunu söylemek istemem ben hele ki doğru yazmayı bile bilmiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Demonium.

zorunlu diyorsa hazırlıktan başlıcaksın. turizm iş. Y.O konaklama işletmeciliği (iö) girdim benide hazırlık bekliyor :)

Ev arkadaşım vardı o bölümü okuyan.Aküde yani.Fazla kasmıyorlar galiba hazırlık sınıfında.Pek ders çalışmazdı kendisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.