Şimdi Ara

Afyon nasıl bir yer Üniversite için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru belli çoğu kişi okuma boşver orda olmaz dedi ama tam karar veremedim. Hayat nasil sosyal hayat ulasim falan? Bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal hayat şehirde sıfırın altında -10 derece.Ama bu üniversite hayatının kötü geçeceğine işaret değildir nerede olursan ol harika bir arkadaş çevresi en berbat yeri en güzel yere çevirebilir.
    İnsanları değişiktir en sevmediğim tipler hep afyonludur.Aynı zamanda Türkiyenin en kötü şöförleri bu ildedir tiksinirsin.
  • Küçük şehir ulaşımı kolaydır. Kışın donarsın. İçki seviyorsan sanırım satışı yasak mıydı neydi, yanlışsam düzeltin. Pek de üniversite şehri olduğu söylenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Sosyal hayat şehirde sıfırın altında -10 derece.Ama bu üniversite hayatının kötü geçeceğine işaret değildir nerede olursan ol harika bir arkadaş çevresi en berbat yeri en güzel yere çevirebilir.
    İnsanları değişiktir en sevmediğim tipler hep afyonludur.Aynı zamanda Türkiyenin en kötü şöförleri bu ildedir tiksinirsin.

Böyle diyince gidesim gelmedi kötü şoförler falan :D

• Bıyıklı kızların memleketi olduğu söylenir. Ben sadece Emirdağ civarında bulundum ve o tarz bir olguyla karşılaşmadım ama öyle duyduğumu anımsıyorum.
  • Kisin donarak can verebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Küçük şehir ulaşımı kolaydır. Kışın donarsın. İçki seviyorsan sanırım satışı yasak mıydı neydi, yanlışsam düzeltin. Pek de üniversite şehri olduğu söylenemez.

Yakininda alternatif olarak bir sehir tavsiye edebilir misiniz peki?

• Gitme la 7 sene yaşadım orada bi bk yok yaşanmaz valla
  • Şuana kadar gördüğüm Türkiyenin en büyük 2. köyü .
  • Afium ve oranin civari haric ki -bu oralar dasehir disinda - gezilicek gorulucek pek bir yer yok

• berbat kroların mekanı
  • fazla konuşmayın lan afyon candır bakma bu metropol cocuklarına
  • Peki Dhden kazanan yok mu hiç? Yalniz kalmasak bari :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.