Yerleştirme sıralamam 19.9k afyon tıp da 18.6k ile kapatmış kontenjan artışıyla geçen seneki gibi 1.3k geri atar mı? Yazsam gelme ihtimali nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Afyon tıp gelir mi
-
-
Upidik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor hocam
Üzdü hocam geçen sene kontenjan artışı olmadan bu sene de artış olunca düşer belki dedim ama bakalım
hocam gecen sene ne kadar gerilemis
Napcan ki afyonda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1519 hocam
Ne yazayım hocam bi afyon bi de uşak düşünüyorum pek de bi seçenek yok
Boşver hocam dis yaz
pardon bu kadar gerilediğini bilmiyordum.Gelir bence
Afyon yerine sivas öneririm hocam.
Hocam keşke ama diş yapamam gibi geliyor tıpla çok farklı yoksa Ankara'da egede okumayı çok isterdim
Bence gelir ama riskli. %70 diyorum kesinlikle alternatif belirlenmeli
Afyon ucuzdur. Tıpı da kolay diyor herkes. Ama gezecek 2-3 yer var ona göre şey yap
Yapilir hocam bence onu dert etmeyin tıp olarak da Sivas iyi bayaa gelir herhalde orası
hocam o sırada hangi şehri yazsam 2-3 yer olacak gezecek yer bakımından o yüzden şehrime (aydın) yakın da olmasını önemsiyorum
-
hocam el becerisi kısmında çok iyi değilim bi tıpla diş çok farklı ama aklımda yine de
-
Afyon hakkında sorunuz olursa cevaplarım
1-hocam şehir olarak nasıl yani imkanlar insanı olarak gerçekten kötü mü o kadar
2-erkekler için yurt imkanı nasıl kyk çıkması zor mu özellerin fiyatları ne kadar
3-zorluk olarak nasıldır
-
bir de ben uşağa kesin gözüyle bakıyorum ama geçen sene 20.030 ile kapatmış 19.960 ile gelmeme ihtimali olur mu? kontenjanı da bu sene 100den 120 yapmışlar bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darqtitanQ -- 21 Temmuz 2022; 13:39:7 >
Benzer içerikler
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- iktisat-hukuk çift anadal
- aöf yetkiniz bulunmamaktadır ne demek
- işletme nerede okunur
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X