Şimdi Ara

AĞ ADAPTÖRÜ UZATMA KABLOYLA ÇALIŞMIYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşımdan denemek amaçlı aldığım Netis WF2151 ağ adaptörüyle ilgili sorunum var. Sorunum şu ürünün kutusundan çıkan kendi 2metrelik kablosuyla cihazı bilgisayara bağladığımda sağ altta wifi açılıyor kapanıyor. Ağ buluyor bağlanamadan kapanıyor. Yani sanki bilgisayar cihazı tanımıyor gibi. Aygıt yöneticisinden baktığımda cihaz bir geliyor bir gidiyor. Ancak bu 2metrelik orjinal uzatma kablosunu çıkardığımda ise sıkıntı olmuyor ama o zamanda sinyal düşük oluyor. Ara kablo bozuktur diye vatan bilgisayardan 1.5metrelik s-link uzatma kablo aldım fakat onda da aynısı oldu. Driverı kutusundan çıkan cdden kurdum olmadı .Netisin sitesinden indirdim olmadı. Aygıt yöneticisinden güncelleştir diyorum olmuyor.
    Sorunu belki daha önce yaşayan vardır diye buraya konu açtım. Konu yanlış yerde olabilir. Yeni adaptör alacağım fakat biraz denemek amaçlı kullanayım demiştim. İyi forumlar

• uzatma kablosunu taktığınızda Usb portunun sağladığı güç yetersiz geliyor olabilir. Orjinal kabloyu ve wifi adaptörü farklı bir bilgisayarda deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Şuan için farklı bilgisayar yok. Diyelim ki farklı bilgisayarda çalıştı sonuç ne olacak hocam?
  • Hocam şurdan yola çıkarak söyledim, Bende de çift usb kablolu harici hdd vardı. laptopa bağladığım zaman sürekli görünüp kayboluyordu, ama gücü telefon adaptöründen verip diğer kabloyu laptopa bağladığım zaman sorunsuz çalışıyordu.

Elektriği kendi adaptöründen alan usb çoklayıcılar var, şimdi baktım gittigidiyorda 20 lira falan. Eğer dediğim gibi sizdeki problem de güç yetersizliğiyse, uzatma kabloyu çoklayıcıya takıp elektriği de adaptörden alınca çalışır.
    Ama güç yetmiyormu diye emin olmak için wifi cihazını başka bir bilgisayarda denemek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde hurda yedek parça olarak kullandığım birtane bilgisayar vardı onu deneyeyim. Olmazsa yeni wifi ağ adaptörü alacağıma dediğiniz gibi gücü adaptörden alan çoklayıcı alır öyle denerim daha az masraf yaparım. Buraya yazıcam olacakları. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.