evde kablosuz ağım var, laptopa dün format attım, attıktan sonra kablosuz ağa giremiyorum. kendi internet bağlantıma tıkladığımda ''ağ adresi alınıyor'' deyip internete girmiyor. bu arada vista'dan xp'ye döndürdüm pc'yi belki sorun ondandır bilemiyorum.. Şimdiden teşekkürler. Bu arada içeride kablo ile çalışan masaüstübilgisayar var o sorunsuz nete giriyor. Sorun laptopun net ayarlarında sanırım..?
Modem Modeli: datron 1030w
Kablosuz ağ bağdaştırıcısını sıfırlayın sorun düzelir.Eğer düzelmezsede modemin bant ayarlarına bakın derim.
hacı nasıl sıfırlayacağım? pek bilmiyorum bu konuları
quote:
Orjinalden alıntı: kapakolsun
hacı nasıl sıfırlayacağım? pek bilmiyorum bu konuları
Modemin içine girerek reset çekmeni söylüor ark...
bide modemi kapa ac bazen aynı anda 2 bilg. bağlanınca sorun çıkarıoo ama kapadıktan sonra 1 2 dk bekle
Benimki vista olduğu için tam bişey diyemiyeceğim. Denetim masasına gir.Ağ ve paylaşım merkezi yazana tıkla.Kablosuz ağ bağdaştırıcı olması lazım.Özelliklere tıkla ordan sıfırlanır.Ama büyük ihtimalle sorun düzelmeyecektir.Wıreless'ı yeniden yükle.
192.168.2.1 dir büyük ihtimal gir bnu internet explorer a
kablosuz ağ güveniliğinden şifreiyi değiştir
bendede yapıyor şifre doğru olmadığı zamana
Güvenlikten ötürü bazı modemler şifre yanlış demiyor
modemin reset tuşuna 10 sn bas ondan sonra büyük ihtimalle ttnet kullanıyorsundur ttnet teknik servisi arayıp ayarlnı al ve söylediği şeklde modeme kaydet veya arayamam dersen internetten araştır öyle yap...aramanı tavsiye ederim senin için daha rahat olacaktor...
bi denesin benm yöntemimi öle olmassa götürsün bilgisayarcıya resetten sonra garanti kullanıcı hatası diyecek ilk arızada RESET güya makinanın firmware sine zarar veriyormuş
arada banada oluyodu
şuan işyerindeyim dediklerinizi eve gittiğimde deneyeceğim. olmadı yarın bilgisayarcıya...
quote:
Orjinalden alıntı: rehaatabey
uğraşmasın boşa niye sıfırlattırıyorusunuz ya
ne gerek var?
bi denesin benm yöntemimi öle olmassa götürsün bilgisayarcıya resetten sonra garanti kullanıcı hatası diyecek ilk arızada RESET güya makinanın firmware sine zarar veriyormuş
hacı büyük adamsın vesselam=) çok teşekkürler. Hepinize teşekkür ederim. Donanım habere selam olsun!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme