Şimdi Ara

Ağ ayarları ve limitleme hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer bilen birisi cevap verebilirse çok sevinirim;

Sorun şu şekilde ; Evde wireless airties 205 rt modem ile 2 kişi kullanıyoruz interneti.Wireless tan bağlanan diğer pc bazen download yapıyor ve o aralıklarda benim kendi kullandığım ethernet üstünden bağladığım masaüstüm(hızlı olmasını amaçlamıştım ama birşey değişmiyor zannediyorum) de inanılmaz bir yavaşlama, lag , normalde açılan sayfaların görüntülenememesi söz konusu oluyor...

Bazen önemli bir şey olduğunda internette ulaşmam gereken yere ulaşmam çok zamanımı alıyor,benim istediğim windows un ağ ayarlarından vs. den benim bunu kullanıcıya göre limitlemem mümkünmü başka bir program kullanmadan.

Sırf bu sorunu yaşamamak için internet hızımı yükseltmiştim diğer pc yi aldığımızda ama gördümkü zaten hat neyse download eden komple bunu kullanıyormuş genelde 2mbit internet ile 230-250 arasında gezen download hızını iki pc ye 125-130 gibi limitleyip adil bir kullanım yaratabilirmiyim acaba?

Önereceğiniz çözümlerin içinde diğer pc ye yüklenebilecek bir program söz konusu ise onu ikinci bir öneri olarak alabilirim,öncelikli beklediğim çözüm windows'un ayarları yada kendi masaüstüme kullanabileceğim bir program vs.

Teşekkürler şimdiden.

• Arkadaşlar fikri olan varsa lütfen esirgemesin cidden yardıma ihtiyacım var bu konuda.
  • diğer pc'nin kullandığı download programına indirme limiti girerseniz olur.

Ağ ayarları ve limitleme hakkında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 22 Ocak 2010; 2:00:05 >
  • Diğer pc ye mudahele etmeden yapma imkanımız varmıdır
  • Hat limitleme özelliği olan Draytek veyaZyXEL gibi cihazlar almalısın.

ZyXEL 662 HW ile ben çok güzel hat limitliyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nulkarp

Hat limitleme özelliği olan Draytek veyaZyXEL gibi cihazlar almalısın.

ZyXEL 662 HW ile ben çok güzel hat limitliyordum :)

11 aylık hort ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.