Arkadaşlar benim evimde 2 bilgisayarım var .ve ben bunla ikisine ağ bağlantı kurdum ve ağ bağlantı sorunsuz çalışıyor.hiç bir sorun yok .ana pcde herşey sorunsuz internetede girio ağ bağlantılarda süper .Ama diğer bilgisayarda bir çok yol denememe rahmen bir türlü internete erişilmiyor.BUna benzer konular sitede var ama ben tam olarak cevabımı alamadın çoğu yolu denedim ama diğer bilgisayara internet gitmiyor.bunun sebebi ne olabilir.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.şimdiden yardımlarınız için saolun.
Kardeş ağ bağlantılarından ağı bul sağ tıklayıp özelliklere gir, ordaki Internet protokolü sürüm 6 ve sürüm 4'e tıklayıp özelliklere gir DNS sunucusu ve Ip almayı otomatik yap eğer değilse.. Bu da olmazsa güvenlik duvarını kapayıp dene bi..
yok arkadaşım o yoluda denedimn otomatik olarak algıla dediğim zaman sağ köşede bağlantı sınırlı veya bağlantı yok uyarısı çıkıo bu sefer ağ bağlantıda gidio .güvenlik duvarıda kapalı .daha farklı bi yol varsa ii olur.
quote:
Orjinalden alıntı: flickRx
Arkadaşlar benim evimde 2 bilgisayarım var .ve ben bunla ikisine ağ bağlantı kurdum ve ağ bağlantı sorunsuz çalışıyor.hiç bir sorun yok .ana pcde herşey sorunsuz internetede girio ağ bağlantılarda süper .Ama diğer bilgisayarda bir çok yol denememe rahmen bir türlü internete erişilmiyor.BUna benzer konular sitede var ama ben tam olarak cevabımı alamadın çoğu yolu denedim ama diğer bilgisayara internet gitmiyor.bunun sebebi ne olabilir.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.şimdiden yardımlarınız için saolun.
Merhaba, Yapmış olduğunuz internet bağlantı şeklini tarif etmeniz lazım. Ona göre üretilecek çözüm değişir. Ben yazınızdan bir bilgisayara internet geldiğini ve bu gilgisayardan diğerine internet bağlantısı yapmak istediğinizi anlıyorum. Doğru mu anlamışım?