Şimdi Ara

'Ağ Bağlantıları' Klasörü Boş!....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar proxy ayarlarımı değiştiricem ama sağ alt köşede bağlantı simgesi yok ama internete bağlanabiliyorum.. Denetim masasından Ağ Bağlantıları klasörüne girdiğim zamanda hiçbir şey yok
    Ağ Bağlantıları klasörünü yenile dediğim zaman alttaki uyarıyı alıyorum;

quote:

Ağ Bağlantıları Klasörü makinenizdeki ağ bağdaştırıcıların listesini alamadı.
    Ağ Bağlantıları hizmetinin etkin ve çalışıyor olduğundan emin olun.
    (Not: Eminim kontrol ettim ve orda Elle yazıyor.)

Arkadaşlar bilgisayarıma format attıktan sonra böyle oldu ve bir daha format atmayı göze alamıyorum bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
    Ethernet kartında bir problem yok net'e bağlanabiliyorum sadece Proxy ayarını yapmak istiyorum ama bu sorunla karşılarştım..
    Saygılarımlar...

• sorunu anlayan yokmu arkadaşlar ya çok lazım veya başka türlü bu proxy ayarını değiştirebilirmiyim yardım edin lütfen
    4.2.2.1
    4.2.2.2'yi başka nereye girebilirim ben...?
  • Sol taraftaki menüde ağ bağlantılarını görüntüle diye bir secenek var mı?
  • Hayır yok.. sadece denetim masasından giriyorum ama klasör boş ve sayfayı yenile dediğimde ana konuda yazdığım uyarıyı alıyorum.. Okadar önemli değil ama youtube den videolara giremiyorum.. yani proxy yazmak için lazım eğer proxy yerel ağ bağlantısı dışında başka bir yere yazıp uygulayabiliyorsam bi şekilde anlatırmısının Opera kullanıyorum ve ne yapıcam bilmiyorum.
    İlginize teşekkür ederim..
  • Xp kullanıyorsan adım adım anlatayım?
  • Evet Xp SP2 Kullanıyorum anlatabilirsiniz
  • Alttaki bara sağ tıkla, özellikler e tıkla, başlangıç menüsü sekmesine geç, modern görünümlü başlangıç menüsünü özelleştire tıkla, gelişmiş sekmesine geç, denetim masasını menü olarak göster e getir, tiklenebilir bir ağ bağlantılarım göreceksin, onu tikle, ağ bağlantıları diye ayrı bir grup olması lazım onu bağlan menüsünde gösterte getirt, tamam tamam de çık.. Şimdi yeni başlangıç menünü aç bağlan a gel ve onun açtığı bir tüm bağlantılarımı göster olması lazım.. Buradan yapabilirsin.. Olmadı denetim masasına gel, sonra ağ bağlantılarına gel, onun açtığı alt şeyde ise senin lokal ağ bağlantının gözükmesi lazım.. Böyle de yapabilirsin..

Not : Benim işletim sistemi ingilizce.. Türkçe' ye çevirmeye çalıştım hepsini ama elbet bazılarını aynı çevirememiş olabilirim.. Sen anlarsın artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Alttaki bara sağ tıkla, özellikler e tıkla, başlangıç menüsü sekmesine geç, modern görünümlü başlangıç menüsünü özelleştire tıkla, gelişmiş sekmesine geç, denetim masasını menü olarak göster e getir, tiklenebilir bir ağ bağlantılarım göreceksin, onu tikle, ağ bağlantıları diye ayrı bir grup olması lazım onu bağlan menüsünde gösterte getirt, tamam tamam de çık.. Şimdi yeni başlangıç menünü aç bağlan a gel ve onun açtığı bir tüm bağlantılarımı göster olması lazım.. Buradan yapabilirsin.. Olmadı denetim masasına gel, sonra ağ bağlantılarına gel, onun açtığı alt şeyde ise senin lokal ağ bağlantının gözükmesi lazım.. Böyle de yapabilirsin..

Not : Benim işletim sistemi ingilizce.. Türkçe' ye çevirmeye çalıştım hepsini ama elbet bazılarını aynı çevirememiş olabilirim.. Sen anlarsın artık..

hocam çok sağol hiç yardımcı olmadın k.bakma... sistemi geri yükleme yapınca düzeliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clasturk -- 3 Nisan 2010; 20:45:28 >

• Ethernet Kartnin Driver ini Yukledikten Sonra Geliyor oraya Yerel Ag Baglantisi Kardes..

Dns Yi Degisteremiyorsanwww.ktunnel.com uzerinden girebilrsn heryere
  • Merhaba, konuyu hortlatmış olacam ama çözüm şu: Servisleri açın yani çalıştıra veya başlat ekranına "services.msc" yazın. Orada ağ bağlantıları servisi olacaktır. Onu çalıştırın. Bende işe yaradı. Eğer böyle bir sorunu olanlar varsa bunu mutlaka denesinler. Ben sırf bu yüzden format atmıştım benim gibi madar olmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxaaxx -- 18 Ocak 2014; 0:10:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.