ben su anda toplu bir yesrlesimde oturuyorum ve burda internet var adamlara sormadan baglandım ve yapabildim ama adamlara sorunca bana başka bir ıp ve alt maske numarası falan verdiler sanırım ben ana makineye deil başka makineye baglanmısım ve yine sanıyorum ki ondan dolayı int cok yavas
yeni numaraları yazacagım yeribi daha bulamadım lutfen yardım edin birinin dedigine gore eskisini silmem gerekiyormus oda silinmiyor
delirecemmmmm
kendım yaptım derken şu şekilde mi yaptın: web borwser ı acıp 192.168.1.1 (benım modemmim için bu ip) yazıp acılan sayfadaki konfigürasyonları mı yaptın yani? Böyle yaptıysan yine aynı şekilde yap bunu otomatik olarak ip alma secenegini sec internet baglantısını kendi bulur. Devam ettikçe karsına cıkan yerde ip ve mask numarası gördğün yere onların verdiğini yaz. modemi resetle wer browserı kapat. 2 sk sonra bir pencere acıp baglantıyı dene.
denetim masası--->internet secenekleri---->bağlantılar--->yerel ağ ayarları kısmından "otomatik ip al" ı secmeyi unutma
işte benim dedigim de bu ben o dedigin otomatik ip al secenegini secemiyorum su anda daha dogrusu o secenek yok birinin dedigine gore eski baglantını sil sonra o cıkarmıs.. ama ben o baglantıyı silemiyorum hata veriyor silinemiyor diyor
dedigim gibi o secenegi goremiyorum
niye silinemesin canım. ben de ilk baglantımı yaparken o yönetimi denemiştim baglanamıyorum diye ama sonra silebilmiştim. bak şöyle silebilirsin: denetim masası--->ağ baglantıları na gir. ordan ters tıklayıp baglantını sil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme