Bildirim
Ağ bağlantısı için yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adsl modeminiz eternetmi -
Arama yaparsan forumda daha iyi olur senin adına.Öncelikle firmada kaç pc var?Ağ donanımları tammı?Eğer tamsa anlatalım basitce.Yani ağ kablosu,ethernet,swich felan varsa ve sende sadece pc leri windowsta ağ ortamında görmelerini sağlıycaksan anlatalım.
Pc de ağ bağlantılarıma gir.Sol tarafta ev veya iş yeri ağı kur diye seçenek vardır.Ona gir yönergeleri izle.Çalışma gurubu ve ad soracak sana adı o pc nin adını ver.Çalışma gurubuna WorkGroup yaz.Pc yi yeniden başlatmak isteyecektir.Yeniden başlat.Sonra o pc de bilgisayarımı aç.Hangi sürücüyü paylaşacaksan(c veya d) onun üzerinde sağ tuş yap paylaşım ve güvenlik sekmesini seç.Bu sürücüyü paylaşmak istiyorum de olsun bitsin.Ama dediğim gibi sadece pc lerde ağ tanıtcaksan bu.Ağ için gerekli donanımların olması gerek yukarda yazdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X