Benim bir problemim war. Bu konuda yardıma ihtiyacım war. Umarım sorunumu çözecek arkadaşlar çıkar..
2 PC 4 portluk Speed Router marka bir modem üzerinden internet bağlantısı war. Bir ay önce kuruldu bu makineler. İlk kurduğum zamanlarda tahminimce benim hatamdan kaynaklanan bir sorun yüzünden ip çakışmaları yaşadım ancak sorunu o zaman halletmiştim. Geçen cuma tekrar sınırlı bağlantı hatası aldım ve geleneksel yöntemlerle o sorunu halletmeye çalıştım. Manuel ip filan atadım ama sorun düzelmedi. Şimdiki sorunum ise iki bilgisayarda da yerel ağ bağlantı durumu BAĞLANDI olmasına rağmen ve ADSL sinyalimin sabit olmasına rağmen browserda sayfa açamamam. İkisinin de ip, ağ maskeleri ve DNS sunucuları olması gereken sayılar.
192.168.1.1 olarak veriyorum bağlantı durumları Bağlandı ancak ikisinde de tık yok..
ADSL teknik destek hattını da aradım ancak onlar sinyalimizin kaliteli geldiğini ve sorunun Türk Telekomdan kanaklanmadığını soylediler.. Hiç bir fikrim yok acaba neden boyle bir sorunum war? Ayrıca modemime sayısız kez restart ve reboot attım ancak yine olmadı.
Aynı zamanda geçen cumadan yani sorunumun başladığında itibaren bilgisayarıma yüklü olan Apache HTTP Server da çalışmıyor? Acaba sorunum ağ bağlantısından olabilirmi? Oyleyse bu sorunu halletmem için ne yapabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme