Şimdi Ara

AĞ DEĞİŞTİREN BAT DOSYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba umarım doğru yere doğru başlıkla konu açmışımdır.Şimdi sahibi olduğum internet cafemde lag ve ping sorunlarımız malumunuz arada olmakta ve can sıkmaktadır.Şimdi benim 8Mbit net limitsiz ve 50 mbit 200 gb akk lı internetim bulunmakta ve bunlara modem ip si 1 ve 2 olarak ayrılmış durumda.Gelmek istediğim nokta şöyle ki ; atıyorum bilgisayarlar açılışta 192.168.2.2 bağlantısı ile (8 mbit) açılıyor fakat ben Online oyunculara özel 50 mbit internetine alıyorum.Sıfır ping ve kotamda kolay kolay dolmuyor.Ama tek tek elle uğraşmak zorunda kalıyorum.Makineye gidip ağ ayarlarınadn 192.168.2.1 e geçirmek zorunda kalıyorum. Not defterini açıp komutlar girip bat dosyasına çevirmeliyim ve bunu çift tıkla gerçekleştirmeliyim.hatta mümkünse iki adet bat dosyası hazırlamlıyım.Bunları masaüstüne koyup Oyun için ayrı bağlantılı bir bat dosyası internet kullanıcıları için ayrı bir bat dosyası olsun.Çok karışık anlatmamışımdır umarım.Yani mümkünse not defterine tam olarak nasıl yazacaksam o şekilde anlatılırsa çok sevinirim.Çok bilgi sahibi değilim çünkü bu konuda.Şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.