Şimdi Ara

Ağ internet var ama tarayıcıdan giremiyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ağ da interner erişimi gözüküyor hatta online oyunlara bile girebiliyorum ama tarayıcılardan giremiyirom ne internet exp. nede google chrome dan internet yok gözüküyor ya anlamadğım online oyunlara bağlanıp nasıl tarıyıcdan internet erişimi olmuyor lütfen bir yardım edin işletim sistemim win 7

İnternet bağlantısı yok

Bilgisayarınız çevrimdışı.
    Aşağıdakileri deneyin:
    Ağ kabloları, modem ve yönlendirici kontrol ediliyor
    Kablosuz ağa yeniden bağlanma
    DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET

böyle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykie -- 22 Ağustos 2016; 23:33:12 >

• Lykie kullanıcısına yanıt
    ayarları şu şekilde yapmayı deneyin.

Ağ internet var ama tarayıcıdan giremiyorm
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    zaten o işeratli orası resimdeki gibi
    mevcut wifi driverı kaldırıp, güncel wifi driverı yüklemeyi denediniz mi?

şunu da deneyebilirsiniz. ağ ayarlarını sıfırlar. dosyayı indirin. yönetici olarak çalıştırın. 4-5 kere ,pencere kapanana kadar enter a basın. pc yi yeniden başlatın.

https://yadi.sk/d/uDE0xHzMsZ7zF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 23 Ağustos 2016; 0:05:52 >
    onu çok yaptım 5 dk duruyor 5 dk sonra geri eski halini alıyor bu verdiğin programı deniyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

mevcut wifi driverı kaldırıp, güncel wifi driverı yüklemeyi denediniz mi?

şunu da deneyebilirsiniz. ağ ayarlarını sıfırlar. dosyayı indirin. yönetici olarak çalıştırın. 4-5 kere ,pencere kapanana kadar enter a basın. pc yi yeniden başlatın.

https://yadi.sk/d/uDE0xHzMsZ7zF

tşk ederim bu dediğin dosya ile oldu oyunadğım oyun yapıyormuş oyuna girince internete giremiyordum onu çözdüm ama senin bbu verdiğin şeyi yapınca oda çözüldü hem oyuna girebiliyorum hem internete tşküler

Rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    yine olmaya başladı hali hazırda açık olan pencerelerde gezebiliyorum mesala facebok açıksa yazışabiliyorum gönderileri görebiliyorum ama yeni bir site açamya çalıştığımda yine aynı oluyor
    bu konuda başka bir çözümüm yok. sizin tespitiniz doğrultusunda oyundan kaynaklanıyorsa problem, oyunun neden bu şekilde bir probleme yol açtığını araştırmak lazım.
    oyundan çıkıyorum düzeliyor oyun yetkililerine söyledim öyle bir hata olmadıklarını söylediler bir kaç w7 kullanıcıda var onlarda da böyle bir sorun yok ben w10 kullanıyorumdum bu sabah format atım öyle bir problem olmadı şimdi çıktı
    oyun tüm interneti kendine ayırıyor olmalı. torrent le indirme yapar gibi veya internet download manager ile indrime yapar gibi. nasıl çözülür bilemiyorum. oyunu silip tekrar kurarsanız belki çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 23 Ağustos 2016; 1:10:07 >
    anladım tşkkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.