Şimdi Ara

ağ kablosu takılı değil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar bir arkadaşıma ait xp yüklü kasa internete girmiyor şikayetiyle bana getirildi sorun şu xp professional kurulu makine ağ kablosu takılı değil uyarısı veriyor fareye klavyeye dokunmayınca ip alıyor sonra geri kesiyor yani internet bir geliyor bir gidiyor. bir bilgi işlemci olarak yapılması gereken herşeyi yaptım
    1-rj 45 leri tekrar çaktım
    2- başka cat5 kablo denedim olmadı
    3- modemi resetledim yine olmadı
    4- kendi lebtabıma takınca canavar gibi giriyor ping değerleri de normal
    ama arkadaşın eski masaüsütü bilgisayarına modemi aynı ara kablo ile bağlayınca kablo takılı değil diyor ve ping kesik kesik atıyor
    5-eternet kartını değiştim pcı girişli harici eternet kartı taktım yine olmadı
    6- sürücü sorunu yok
    7- en son çare bir bilgi işlemcinin yapmayacağı işi yaptım format atıp w7 kurdum yine kablo takılı değil diyor çıldıracağım ...

aklıma gelen ihtimallerin en başında virüs geliyor sonra ki ihtimal power supply performansı yetersiz anakart üzerinden eternet kartına güç dağıtamıyor olabilir. modem de bir sorun yok benim leptab da takır takır ping alıyor nete çıkıyor acil yardımlarınızı bekliyorum...

• evet gereken herseyi yapmissin bize soyleyecek birsey birakmamissin dedigin gibi power supply ara ara guc dengesizligi yapiyor ise boyle bir sorun olusabilir ancak unutmamak gerekir ki power supply arizasi daha farkli ve belirgin sorunlar da dogurabilir ancak denemekte yarar var
  • virus olabilirmi böyle bir virüsle karşılaşan oldu mu combofix temizlermi tşk...
  • format attim demissin combofix ne yapacak ki
  • Driverin Eksik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun ile bende kaç oldu karşılaşıyorum, ama hala çözemedim. nereye internet kablosu çeksem aynı bu problem. leptobum giriyor masa üstüler girmiyor. modemden direk gelen kabloyla masa üstü bilgisayarlar bağlanmıyor. araya bir dağıtıcı switch takarak sorunu hallediyorum ama çözüm bu olmamalı. . bunu çözebilen bi arkadaş yokmu yardımcı olabilecek
  • merhaba,
    Aygıt yöneticisinde, ethernet kartının hızını düşürüp çeşitli hızlarda dener misiniz?
    selamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • USB ethernet kartı işinizi görecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.