Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır ilginç ve anlam veremediğim bir sorunla karşı karşıyayım. Kısaca anlatayım. Bilgisayarı açtığımda ağ simgesinde sarı üçgen içinde ünlem ile karşılaşıyorum. Modemin bütün ışıkları normal. Sorunu çözebilmem için bilgisayarı kapatıp kasanın arkasından güç kaynağının düğmesini de kapatıp anakartın lambasınının sönmesini bekleyerek bilgisayarı yeniden açmak gerekiyor. Başka türlü sorun çözülmüyor. Her gün bu işlemi tekrarlamak zorundayım. ağ kablosunda sorun vardır diye başka kablo taktım. sonuç değişmedi.
Ek bilgiler ağ sürücüm güncel Her günün sonunda bilgisayarı kapattıktan sonra kesintisiz güç kaynağını ve modemide kapatırım. Kesintisiz güç kanağını kapatmadan bırakırsam ertesi gün böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Ağkartı veya modem sorunlu olabilir,bunun yanında sorun yazılımsalda olabilir. Ağkartı sürücüsünü kaldırıp internetten son sürümünü indirip kurun,ayarları tekrar yapıp deneyin,sistemi yeniden kurmakta sorunu çözebilir.Modem 4 port ise farklı yerden takıp deneyin.Bunlar işe yaramazsa modem ve ağ kartını değiştirp denemenizde fayda var.
Büyük ihtimalle ağ kartı sorunudur. Çünkü ağ kartı sürücüsünü direver max ile güncelledikten sonra bu sorun her gün olmaya başladı. Sürücüyü en yenisini sitesinden bulup yüklerim. olmadı ankartın cdsinin içindeki sürücüyü yüklerim. her şey için sağol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme