Şimdi Ara

ağ paylaşımı portsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk derdimle karşınızdayım benim bi modemim var ama arkasında portları yok nasıl ağ verebilirim.bilgisayarın arkasındaki eternet kartından direkmi vercem yoksa siviçt midir nedir onumu kullanacam.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HERKESE....

LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM...

• çift ethernet kartı ile yapabiliyorsun ancak.. baska türlü olmuyor... bide arkadasında ag yani lan baglantısı yok ise swich e bagliyamazsın o modemi... sana tavsiyem modem degistir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozuksaat -- 17 Nisan 2005, 23:07:26 >
  • modemde ethernet portu yoksa zorunlu olarak bir etherneti paylaşıma açacaksın.... bu şekilde istediğin bigi switch kullanabilirsin.ama ben daha önce yaptığımda iki sefer virüs girmişti. tam interneti paylaştırdığım anda. bu adslde olurmu bilmem ben o sırada cablenet kullanıyordum...
  • Modeminden Switch' e vereceksin oradan da bilgisayarlara dağıtacaksın. Yalnız Bozuksaatin dediği gibi her bilgisayarda ethernet kartı bulunmalı. Ethernet kartı yaklaşık 5-8 USD civarı Switch ise 25-30 USD' den başlıyor.
  • Etnt Kartını Paylaşıma Açıp Bir Swith Kullanarak Ağ Kurabilirsin
  • modem usb ise>>> ethernet kartınla ag komsularına tek bilgisayar üzerinden ag kurup internet baglantı paylasımı kurup dagırtabilirsin.eger modemin eternet baglantılı ise bir adet daha eternet alıp yukarıdaki gibi yapıyosun.switch üzerinden dagıtım yapamazsın.
    bilgisayarlara port veren switch varmı bilmiyorum.
  • EĞER 2 BİLGİSAYARSA SİWİCH E GEREK YOK DİREK PC DEN PCYE BAĞLAYABİLİRSİN KABLOYU.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.