agalar şimdi kanat yapmak için jewel of chaos nerden bulunuo ayriyetten item nasıl basılıo bi yardım pls ??????????????
hangi serverda oynuyorsun ki?
her serverda değişir
mesela bir serverda çok zor düşüyorsa diğerinde chaostan geçilmiyordur ya da NPC lerde satılıyordur
mu online rehber war yukarda en azndan ben en son baktgmda ordaydı bi oraya bak oku ondan sonra annamadıgın bisi warsa sor =)
ya ordada item nasıl basılcak yazmıo ?
chaos aslında her yerde cıkabilir ama genellikle spodu bol olan yerlerde kanat basmak icin chaos nature bow bul yada chaos dragon axe bul onları en az+7 bas lifelan en az +4 e kadar bas yoksa %0 verir saygılar
Emeğe saygı
azcık arastır
En Cok Arena'da Buluyodum Ben Arkadaşların Acıklamasınada Saygım Var..
İtemi İlk Bak V Ye bastıgın Yerin Alt kısmındaki stoklara koyman gerekiyo sonra gitcen NPC'Lere Bless alcan +6 ya kadar Bless işe yarar... +9 basmak istiyosan Soul Alcan Kırmızı yada pembe renge benziyo.. onlarıda o İteme Yapacan olcak bitcek..
Selam forum bazi seyler hep ayni yapcak bisi yok
ulan tam başlasammı MU ya diyourdum, bakınayım kimler varmış derken AGA yı duydum.. gidiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme