Şimdi Ara

Agalar Logaritma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayt matematikte bu bin konuyu bir türlü yapamıyorum beyler acil taktiğiniz desteğiniz lazım denemelerde minimum 3 soru geliyor 3'ü de boş konu izleyip çok iyi anladım diyorum 345'E gelince kalem kıpırdatamıyorum herkes easy gg diyor Allah aşkına bi yardım edin nasıl halledeceğim bu konuyu soru kaçırmamam lazım bundan ama imkansız gibi nasıl halledecez bu kez de yardımcı olduğum arkadaşlar bi yardım eli atsın bana ya zahmet olmazsa kurallar falan karışık geliyor bana yani nasıl diyim nerde neyi uygulayacağımı bir türlü bilemiyorum tek yaptıım log 3 tabanında 3'E 1 demek çarpım halindeyse toplamını yazabilmek her türlü öneriye açığız
    aga hızlı agaa kaldı 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13trance -- 6 Mayıs 2020; 12:2:26 >

• Atölye matematik logaritma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zki tuttun güzel insan en az 5 soru bu yıl.

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    bakıyorum hemen
  • kada 5 soru 5 soru da yapamıyoz diyo pes mi edem zki tuttun yerine nasıl daha iyisini yapacağımızı konuşalım
  • yok mu bu konuyu yapan agalar nasıl anlicam bunu be ya
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72B1457D3 -- 1 Haziran 2020; 17:46:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üslü sayı yapabiliyorum mantığı nasıl kavrayabilirim sence kanal önerin var mı
  • 345 in logaritması yazarın fantazi dünyasından ibaret

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nerden çözelim
  • orijinal matin kırmızı sorularını unutma

• 13trance kullanıcısına yanıt
    Kanka br iyi anlatıyordu konu olarak acilinde pdf si var soruları iyi ayrıca makro mat kanalı fasikül çözüyor acilin log ve dizisini izlemesi bile faydalı olur diye düşünüyorum

• sağol kanka
  • Rehber Matematik + Logaritma Rehber matematik fasikülü. Kolay seviye olduğu için hemen öğrenirsiniz hocam. Ondan sonra zaman kalırsa bi zor seviye fasikül bitebilir belki ama gerekte yok bence.

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    anladım brom sınavda gelen seviye ne oluyor peki
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Bu seneye kadar orta seviye rahatlıkla çözülebilir sorular ama bu sene 1 2 tanesi zor olacaktır. Zor seviye soru çözümleri izlemekte yarar var.

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    345 ilk 2 testi çözebildim sadece kuralları nasıl oturtabilirim :(
  • dostum sayılar çirkinse 3 üzeri bilmem kaç falan şeklimde yaz onun dışında üstte logaritma varsa taban sayıyla logaritmanın sayısı yer değişiyor

• Restrop kullanıcısına yanıt
    kuralların uygulanmasıyla ilgili video varsa onu izlesem belki bir ilerleme olur bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.