agalar silkroad 29.8 mb olarak mı indirilir sonradan update le mi yeri çoğalır.cevap yazın plsss
500 küsür mb setup ı ... O seninki büyük ihtimal patch dir...
SilRoad Clienti 502 MB di tam sanirim o senin cektigin baska bisey sanirim bi kontrol etwww.silkroadonline.net burdan bi girip bak
önce şu aga lafını bırak sonra silkroada başla
arkadaşım anlaşılan knight online dan geldin ama burda ağa lafını pek sevmiyoruz (en azından ben) kullanmasan çok ii olur
''sarxos'' dostum yanlız değilsin bende senin yanındayım sonuna kadar
öncelikle yayında ve yapımda emegi gecen .... .
aga
aga
çocuğu bi öldürmediniz kalmış bu ne böle uyardınız bi dahamı yapıo o zaman söleyin arkadaşlar burası forum birbirimize yardımcı olmamız lazım dışlamak ayıp
quote:
Orjinalden alıntı: sarxos
arkadaşım anlaşılan knight online dan geldin ama burda ağa lafını pek sevmiyoruz (en azından ben) kullanmasan çok ii olur
bende
aga para versene, res varmı aga, level kaçsın aga, .......!!+'%&^&^&'%+ aga, daha bikaçtane daha varda onları sölersem banlanırım.ne kadar itici bi laf oldu bu aga ko yüzünden.
arkadaşlar konu dısına cıkmayalım isterseniz ?
AAAAA---GGGGG-----AAAAAA lafından nefret eder ve larım.... Umarım bu oyunu aynayan tüm arkadaşlar bu lafı kullanmamayı öğrenirler .... Hepinize sevgiler.....
AAAAA---GGGGG-----AAAAAA lafından nefret eder ve larım.... Umarım bu oyunu oynayan ve oynamayı düşünen tüm arkadaşlar bu lafı kullanmamayı öğrenirler .... Hepinize sevgiler.....
aga=
YAAA AGA LAFINDA NİKOTİN Mİ VARDA BAĞIMLILIK YAPIYOR SİZ DE (BUNU AGA DİYENLERE SÖLÜYOMM) AGA YARDIMMM PLSSSSSS DİYEN ARKADAŞLARA CEVABIM AGAAAAAAAA YA SANA YARDIM ETCEM YALNIZ BANLANMAN İÇİN
Aga kelimesinin yanında pls, saols,ii , bye , ok , a.q vs vs .daha çoğaltılabilir. Arkadaşlar ne yapıyorsunuz yada yapmaya çalışıyorsunuz.Derdiniz Türkçe yi bozmakmı,yıpratmakmı,yok etmekmi .Bu nasıl gençlik böyle Lütfen biraz dikkatli olalım.Bu tür konuşan arkadaşların ailesinde,okul ve çevresinde böylemi konuşuluyorki böyle davranıyorlar.Bilinçlenelim biraz arkadaşlar,uyanın artık.Türkçeyi bozmayın. Bilinçli arkadaşlara sesleniyorum.Lütfen elbirliği ve sabırla, iyi örnek olalım ve dildeki bu pislikleri temizleyelim ve yapanlarada sabırla yardımcı olalım(belki bir çoğu düzgün konuşmaya başlar). Sözün Özü DİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM
quote:
Orjinalden alıntı: AzteK
Aga kelimesinin yanında pls, saols,ii , bye , ok , a.q vs vs .daha çoğaltılabilir. Arkadaşlar ne yapıyorsunuz yada yapmaya çalışıyorsunuz.Derdiniz Türkçe yi bozmakmı,yıpratmakmı,yok etmekmi .Bu nasıl gençlik böyle Lütfen biraz dikkatli olalım.Bu tür konuşan arkadaşların ailesinde,okul ve çevresinde böylemi konuşuluyorki böyle davranıyorlar.Bilinçlenelim biraz arkadaşlar,uyanın artık.Türkçeyi bozmayın. Bilinçli arkadaşlara sesleniyorum.Lütfen elbirliği ve sabırla, iyi örnek olalım ve dildeki bu pislikleri temizleyelim ve yapanlarada sabırla yardımcı olalım(belki bir çoğu düzgün konuşmaya başlar). Sözün Özü DİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Morfildor
500 küsür mb setup ı ... O seninki büyük ihtimal patch dir...
Şimdi neredeyse 1,5 GB oldu,nerde o eski srolar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme