Şimdi Ara

Ağam bizle eğleniğğ (ösym)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba . Sınavdan çıkanlara geçmiş olsun hazırlananlara kolay gelsin.

Bi konu sınavda dikkatimi çekti.Biraz komik ve sebebini merak ettim. Sınavda verilen optik kağıtta üst tarafata tc no muz yazmasına rağmen neden aşağıda tekrar bize kodlatıyorlar??

A) eski bir alışkanlık ve kaldırmaya gerek duymuyorlar
    B) bilmediğimiz mantıklı bir sebepten
    C) ağam bizimle eğleniğğ

• Sorularla elemek yetmiyor demek ki.
  • sınava başlamadan önce optik kodlama antrenmanı yapmayı sağlıyor, üstüne de bir nevi imza niteliği taşıyor.
    isim soyisim de optikte yazmasına rağmen tekrar yazdırıyorlar. onun da sebebi imza görevi görmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

sınava başlamadan önce optik kodlama antrenmanı yapmayı sağlıyor, üstüne de bir nevi imza niteliği taşıyor.
    isim soyisim de optikte yazmasına rağmen tekrar yazdırıyorlar. onun da sebebi imza görevi görmesi
    antrenman belki mantıklı da imzayla ne alakası var.
  • Harbi çok saçma o olay başka biri de girse yerine kodlayabilir imza ile alakasi yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askerlive

antrenman belki mantıklı da imzayla ne alakası var.

Alıntıları Göster
    şüpheli bir durumda el yazını karşılaştırmak için
  • Askerlive kullanıcısına yanıt
    A kişisine ait optiğin A kişisi tarafından kullanıldığını doğrulamış gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

şüpheli bir durumda el yazını karşılaştırmak için

Alıntıları Göster
    müdür kodluyoruzyazı yazmıyoruzki
    hadi kodu analiz ettiler. optik başkasının dı başkan yanlış dağıttı gelmeyen birinin ki sana geldi sen de tc yi doldurdun felan filan . aga bu durumu tc yi kodalyarak ve ya ismini yazdırarar çözemezsin ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

A kişisine ait optiğin A kişisi tarafından kullanıldığını doğrulamış gibi oluyor.
    tamam başkan yanlışlıkla gelmeyenin optiğini bana verdi ve ben de doldurdum. bunu bu kodlama çözmüş mü olacak??? adımı zaten yazmışım fotoyu koymuşlar oraya burdan geçmiş ve tc de kalacak ha????*
  • Askerlive kullanıcısına yanıt
    Takacak o kadar çok şey varken gelip de 1dk'nı alacak kodlama işlemine mi taktın arkadaşım yav tc ni kodlasan ölür müsün kolun mu kopar kalem eline mi yapışıyor xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askerlive

tamam başkan yanlışlıkla gelmeyenin optiğini bana verdi ve ben de doldurdum. bunu bu kodlama çözmüş mü olacak??? adımı zaten yazmışım fotoyu koymuşlar oraya burdan geçmiş ve tc de kalacak ha????*

Alıntıları Göster
    o zaman zaten tcyi farklı kodlarsın sonuçta ikinizin de sınavı iptal olur. optikteki fotonun sen olmadığını fark etmediysen geçmiş olsun.
    el yazısı bilerek başkasının yerine sınava girme olaylarında kanıt olarak kullanılıyor
  • takılacak mevzuların çoğu zaten konuşulmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

Takacak o kadar çok şey varken gelip de 1dk'nı alacak kodlama işlemine mi taktın arkadaşım yav tc ni kodlasan ölür müsün kolun mu kopar kalem eline mi yapışıyor xd
    hocam nickini her gördüğümde kafamda bu çalıyor normal mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=Ui1mpNeUD84
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.