Şimdi Ara

Ağaoğlu Maslak 1453 Fiyat Listesi Açıklandı.Millette ne para var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
10.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mhmtsd

1+0 sıfır daire nasıl oluyor

bakınız: otel odası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 31 Ekim 2012; 16:16:00 >
  • Nefret ediyorum o adamdan ve tüm ukâla zenginlerden
  • Rivada oturuyorum evimin arkası bildiğiniz orman,önü de deniz orman falan kesmedim,denize de beton atmadım nedir bu müstakil evde oturan insanlara kin kusma furyası anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

elit kesim niye apartmanda otursun ki gider villa yapar

bizde arkadaşla fulyadaki meşur seyyar dürümcüden dürümümüzü alıp (alay etmeyin hakkaten gözümün önünde bmw ile 4 tane taş gibi kız gelip dürüm aldılar hakkaten meşur) parkta oturup polat tower ı seyrederek yerken ulan dedim emrah bu gökdelende otuyuyomuş, tam enayi lan benim okadar param olsa gider villa da otururum dedim.

sonradan düşündük de, o adamın zaten villası da vardır, ama hergün villaya gitmez burda şehrin içinde rezidansına gelir hem hertürlü hizmeti de sağlandığı için babalar gibi yaşar, canı sıkılınca da villasına gider.

ha diyeceksin herkes emrah değil, e orası da ayrı mesele ama 1M TL ye daire alan adam da sıradan biri değildir kimbilir nerelerde yazlıkları vardır.

• param olsa hemen alırdım. ağaoğlu' nun yaptığı evler çok değerleniyor. 5 sene sonra 2 katı fiyatına satarsın
  • Fiyatlar bu tarz yerler için normal. İsmini hatırlamıyorum bir yer vardı. Kim alacak bu zamanda dedim. 1 senede bütün daireleri sattı. Ayrıca 1+1 daireler bile mükemmel. Verdiğiniz parayada fazla fazla değiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveCHE

Nefret ediyorum o adamdan ve tüm ukâla zenginlerden

yazık sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

param olsa hemen alırdım. ağaoğlu' nun yaptığı evler çok değerleniyor. 5 sene sonra 2 katı fiyatına satarsın

imzana gülüyorum o nedir arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

yazık sana

sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

quote:

param olsa hemen alırdım. ağaoğlu' nun yaptığı evler çok değerleniyor. 5 sene sonra 2 katı fiyatına satarsın

imzana gülüyorum o nedir arkadaş

sağolsun forumdan bi arkadas papağan reyiz swf sini o hale getirdi. ben de resmin önüne ekledim

• az bile
  •  Ağaoğlu Maslak 1453 Fiyat Listesi Açıklandı.Millette ne para var

Şurayı aldın mı off lan
  • quote:

Avatar-nick-yorum uyumunun böylesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 31 Ekim 2012; 16:43:01 >
  • quote:

neyse şimdi liselilerden tepki görmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus Ice -- 31 Ekim 2012; 16:43:37 >
  • Buradan küçük bi ev alacaksın 2 sene sonra satacaksın 2 senelik aradada kiraya verecen bitti gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Avatar-nick-yorum uyumunun böylesi

Anti Kapitalizm
  • ülke topraklarının 150 de 1 ine nüfusun 6 da 1 in yığılmış bir durumdayken, bunu düzenleyecek stratejiler yerine hala insanları bir şehre yığma çabası sürdüren yönetimlerin bu şehirde nüfustan fazlasının yaşayabileceği konutlar inşa edilmiş olmasına rağmen inatla daha da fazlasının yapılmasını teşvik etmesi tam bir saçmalık, ha ağaoğlu ha bir başkası, o ata bineceğiniz dediği istanbul un akciğeri olan ormanları kesmek nasıl bir mantıktır, istanbul iyice beton yığınına dönerken oraya binaları dikenler değil buna göz yumanlar izin verenler de suçludur
  • Lüks sitelere oranla fiyatlar pahalı değil. Ya da İzmir'deki siteler daha pahalı...
  • Tamamı satılanlar var la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.