Şimdi Ara

Ağaoğlu Maslak 1453 Fiyat Listesi Açıklandı.Millette ne para var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
10.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A bloktan 3+1 alıcaktık satılmış hepsi. Hay aksi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri bizede alsa bari okadar parası var ulan 50 yıldır mok gibi çalışıyo babam hala kıçımızda don yok hay boyle sistemin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Lüks sitelere oranla fiyatlar pahalı değil. Ya da İzmir'deki siteler daha pahalı...

Aynen öyle.Mavişehirde 10 yıllık evler 400-500 bin tl civarı.Ama İzmir de çok fazla sitede yok.
  • Ne kadara satmasini bekliyordunuz? Kiyti kosedeki apartmanlarla ayni fiyata mi satsin? Sehir yapiyor adam satsin bir zahmet.Asil dusunulmesi gereken aidat'in ne kadar oldugu

• Beyler biz 1453 den 3 tane ev aldık yaklaşık 2.5 trilyon tuttu faizli filan aylık 30 bin lira ödeyeceğiz evler için daha şimdiden kiracı bulduk ve sözleşme imzaladık biri aylık 30 bin diğerleri 15 bin totalde 60 bin kira yarısı borca yarısı bize geliyor ayda 0 dan 30 bin tşlkazanıyoruz anlayacağınız kira kontratlarıda 2 senelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 31 Ekim 2012; 17:01:59 >
  • Reklamda " Evinizin hemen arka bahçesinde böyle bir orman olsun istemez misiniz ? " demeyi biliyor ama bu proje için ne kadarlık bir ormanı yok ettiğini söylemiyor uyanık
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Lüks sitelere oranla fiyatlar pahalı değil. Ya da İzmir'deki siteler daha pahalı...

Buna tamamen katılıyorum, İzmir'de ilk residence işini Folkart yapıyor fiyatlarını bilmiyorum ama Ağaoğlu'nun sitesinden daha pahalı olacağı kesin. Folkart'ın Narlıdere'de yaptığı siteler kat ve cephe durumuna göre 1 milyon euro civarına satılıyor. Siteleri bırakın İzmir'de 30 yıllık 100 m2 apartman dairelerine semt biraz iyi olunca 150 bin liradan kapıyı açıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Beyler biz 1453 den 3 tane ev aldık yaklaşık 2.5 trilyon tuttu faizli filan aylık 30 bin lira ödeyeceğiz evler için daha şimdiden kiracı bulduk ve sözleşme imzaladık biri aylık 30 bin diğerleri 15 bin totalde 60 bin kira yarısı borca yarısı bize geliyor ayda 0 dan 30 bin tşlkazanıyoruz anlayacağınız kira kontratlarıda 2 senelik

Hacı oradan ev aldığına dair bir belge gösterir misin ? Hani no ss no güven diyor forumdan diğer arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Beyler biz 1453 den 3 tane ev aldık yaklaşık 2.5 trilyon tuttu faizli filan aylık 30 bin lira ödeyeceğiz evler için daha şimdiden kiracı bulduk ve sözleşme imzaladık biri aylık 30 bin diğerleri 15 bin totalde 60 bin kira yarısı borca yarısı bize geliyor ayda 0 dan 30 bin tşlkazanıyoruz anlayacağınız kira kontratlarıda 2 senelik

Hacı oradan ev aldığına dair bir belge gösterir misin ? Hani no ss no güven diyor forumdan diğer arkadaşlar.

Tamam dostum şimdi babamı arıyorum bakırköydeki iş yerini bırakıp nişantaşını gelecek kasadan tapuları alıp bende sana ss koyacam bekle çok merak ediyorsan iş yeri adresini veriyim bi çayımızı içersin hemde tapu görürsün

• bu proje için çok fazla ağaç kesilecek. ormanın ortasına dikiyor resmen. bide övünüyor reklamlarda eviniz arka bahçesinde orman olsun istemez misiniz diye

devlet devlet olacak izin vermeyecek bu projeye ama nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Bu proje için 320.000 ağacın kesileceğini biliyor muydunuz ?

Senin oturduğun ev yokken de orada ağaç vardı..
  • quote:

Ciddi misin?
  • 1.000.000 tl ye 5+3 ev yaparim havuzlu garajli 6 tane banyo felan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Tamam dostum şimdi babamı arıyorum bakırköydeki iş yerini bırakıp nişantaşını gelecek kasadan tapuları alıp bende sana ss koyacam bekle çok merak ediyorsan iş yeri adresini veriyim bi çayımızı içersin hemde tapu görürsün

Çok güzel kafan varmış yazdıklarından bunu anladım.

• fiyatlar o kadar da pahalı gelmedi bana ben inanılmaz uçuk beklerdim
  • Buranın aidatı ile Mersinin en kral yerinde kiralık ev tutulur paşalar gibide yaşanır :)
  • quote:

Sağol hacı çaya gelemeyecek kadar uzaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

Ciddi misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Bu proje için 320.000 ağacın kesileceğini biliyor muydunuz ?

1453te çağ açan fatihin yaş kesen baş kesen sözüne nazire yapıyor demek ki, proje adıyla. fatihi ortada laf ederken senden benden çok savunuyo görünen devlet erkanının da buna yol vermesi enteresan.

• 1+0 55,14 70,54 268.000 TL 347.000 TL
    Bu nedir ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.