Şimdi Ara

Agar io Yardım Edin :( :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba .... agar io da 2000 puana falan ulaştığımda aniden puanlar çok hızlı bi şekilde düşüyor .... chrome dan kaynaklanıyor diye yandex indirdim gene aynı mozilla da gene aynı sürekli puan düşüyor çok hızlı bir biçim sebebi ne olabilir.... herhangi çalışan bir arkaplan uygulaması da yok ... aniden böyle oldu .... sebebini bilmiyorum.... çözemedi ya lütfen bi yardım edin ... puanlar standart değil daha seri bi biçimde düşüyor ve bu bayağı büyüyünce oluyor...

• ''Your cell always shrinks with proportional to your mass size passively. You can not even notice shrinking if you are small (up to 200) but when you reach a higher mass there will be a considerable amount of mass loss. When your mass size is near 1900, shrinking rate is 20 per second, that means you can not grow anymore even if you span and eat a rich pellet farm.''

Oyunda küçülme kuralı var.Belli bir büyüklükten sonra yerdekileri yemen bile yeterli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palantír

''Your cell always shrinks with proportional to your mass size passively. You can not even notice shrinking if you are small (up to 200) but when you reach a higher mass there will be a considerable amount of mass loss. When your mass size is near 1900, shrinking rate is 20 per second, that means you can not grow anymore even if you span and eat a rich pellet farm.''

Oyunda küçülme kuralı var.Belli bir büyüklükten sonra yerdekileri yemen bile yeterli olmaz.

Eywallah ama bunu biliyordum maalesef sorun bu değil sorun agar.io nun iyice saçmalaması ve zorluk derecesini arttırması ... anlamadıysan buyrun konuyu inceleyin

http://forum.donanimhaber.com/m_109532371/tm.htm

• Bunu bilmiyordum. Bilgi için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palantír

Bunu bilmiyordum. Bilgi için teşekkür ederim

ben teşekkür ederim google da arayan olursa faydalanır umarım bu konulardan ..
  • iyi oldu bu guncellemeler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorlastı oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.