Şimdi Ara

ağda bağlantılı iki bilgisayar arasında mesajlaşma...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağda bağlı iki bilgisayar arasında mesajlaşmayı sağlayan bi programn vardı adını bilen yada link
    gösterebilecek var mı?

• işletim sistemin ney?
    normalde işletim sistemlerinde böyle bir aygıt var

win 98 de adı winpopup diye geçiyo.sistem kurulduğunda oluyor.yapman gereken windows dosyasının içine girmem ve en alt ta bulunan winpopup.exe dosyasını çalıştırman.diğer bilgisayarlarda çalıştırdığında bilgisayar adı girerek mesajını yollayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 12 Eylül 2005, 17:27:35 >
  • ewet işletim sistemin nedir.mesajlaşmak için extra programa gerek yok.windows bunu yapıyor zaten
  • xp de de 98 dekine benzer bi program war ama adını hatırlayamadım
  • lanchat adı bu artık link i kendin bulursun google dan.
  • command yada cmd ıle dos moduna gir

ip adresını bılıosan net send (ip no) (yazmak istediğin mesaj) bu kadar kolay parantezlerı kullanma
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

command yada cmd ıle dos moduna gir

ip adresını bılıosan net send (ip no) (yazmak istediğin mesaj) bu kadar kolay parantezlerı kullanma

+1
    Başlat->Çalıstır->Net Send (Pc ismi veya ip adresi) Mesajın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgini çekerse miranda'da icq msn yahoo vs vs vs nin yanında sadece lan'daki bilgisayarlarla muhabbet yapman içinde bi plug-in var. illaki icq msn kısmını kullanmana gerekte yok. zaten bi messenger olduu için kendisi mesajlaşma olayıda başarılı tabi log u felam kullanabiliyon. ilgilenen olursawww.miranda-im.org plug-ins de protocol dede lan diye aratırsanız çıkar plug in
  • kardeş bak iki tanesini biliyom ...ChatWork13.. EasyChat bunlarla iki bilgisayar arasında chat yapabilirsin
  • başlat çalıştır winchat enter

ne kadar verim alırsınız bilemem ama pek fazla bişey beklemeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

command yada cmd ıle dos moduna gir

+1
    Başlat->Çalıstır->Net Send (Pc ismi veya ip adresi) Mesajın

bu şekilde net send i kullanabilmeniz için servislerden messenger in (msn messenger ile alakası yoktur) açık olması gerek...
  • win98 de başlat>çalıştıra winpopup yaz ve enterla.xp de bilgisayarıma sağ tıkla ve yöneti seç.oradan eylemlerde konsol iletisi gönder seçeneği vardır.ağdaki tüm bilgisayarları görebilirsin.dahasonra hangi bilgisayara ileti göndereceksen onu/onları eklemen yeterli.ayrıca arkadaşların dediği gibi dos-ta da yapabilirisn bunu ama o biraz daha karışıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.