Şimdi Ara

Aynı ağda farklı internet hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce eve Superonline fiber (50 mbit) bağlattım ve kullanmaya başladım. ancak şöyle bir problemim var. Speedtest ile hız ölçümü yaptığımda laptopta hızım 28-30 mbit çıkarken (HP dv6 6020et, win 7), cep telefonu ile aynı testi yapınca (Lenovo vibe p1) 55-60 mbit hızları görüyorum. Modem, bilgisayar ile aynı odada ve arada 2 metre mesafe var. Bilgisayar ve telefonda da sinyal kalitesi full görünüyor. Bu kadar aşırı hız farkı olmasının sebebi nedir acaba? Nasıl çözebilirim bu problemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petshopboys -- 15 Temmuz 2016; 13:24:39 >

• Laptopa Takılı Wireless Kartı İle Alakalı Problem Olabilir . Başka Laptopla Veya Cihazla Test Yap Birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur wireless bağlantısı varsa wireless kartından dolayıdır. Ethernet ile pcye bağlamayı da deneyebilirsin daha iyi verim alabilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpax

Laptopa Takılı Wireless Kartı İle Alakalı Problem Olabilir . Başka Laptopla Veya Cihazla Test Yap Birde.

evde başka laptop olmadığından elimdeki samsung tablet ile yaptım. Tablette de hız 43 mbit çıktı. sanırsam durum benim laptopun wireless kartı ile alakalı. gerçi son sürücüler yüklü ama bu kadar hızı destekleme gibi bir durum olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: petshopboys

quote:

Laptopa Takılı Wireless Kartı İle Alakalı Problem Olabilir . Başka Laptopla Veya Cihazla Test Yap Birde.

evde başka laptop olmadığından elimdeki samsung tablet ile yaptım. Tablette de hız 43 mbit çıktı. sanırsam durum benim laptopun wireless kartı ile alakalı. gerçi son sürücüler yüklü ama bu kadar hızı destekleme gibi bir durum olabilir mi?

Eğer Çok çok Eski Bir Laptopsa Olabilir , Ama Yeni Bir Laptop İse Normal Olacağını Sanmıyorum Çünkü Artık 150Mbps Altı Hıza Sahip Wireless Adaptör Veya Kart Neredeyse Bulunmamakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşaretlediğim kısımda kaç mb/sn yazıyor acaba, bakabilir misiniz?

Aynı ağda farklı internet hızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 17 Temmuz 2016; 18:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

İşaretlediğim kısımda kaç mb/sn yazıyor acaba, bakabilir misiniz?

bahsettiğiniz yerde bende 65.0 mb/sn yazmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petshopboys -- 17 Temmuz 2016; 21:36:29 >
  • quote:

quote:

quote:

Eğer Çok çok Eski Bir Laptopsa Olabilir , Ama Yeni Bir Laptop İse Normal Olacağını Sanmıyorum Çünkü Artık 150Mbps Altı Hıza Sahip Wireless Adaptör Veya Kart Neredeyse Bulunmamakta.

laptopu 2011 yılında almıştım, o zaman daha yeni çıkmıştı. modeli HP dv6 6020et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

laptopu 2011 yılında almıştım, o zaman daha yeni çıkmıştı. modeli HP dv6 6020et.

Hocam Birde U Torrent İle Download Yapıp Sonuçları Söyle Misiniz ?
    Hem Tablet İle Hemde Laptop İle .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.