Bildirim
aynı anda 2 farklı kablosuz modeme bağlanma
Giorgina Ferri Likralı 6'lı Kutu Premium Günlük Kullanıma Uygun Yazılı Kadın Tanga Külot Gloria : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVQPYDW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
amacınız net hızınızımı artırmak neden boyle birşey istiyorsunuz işyerinizde 2 farklı adsl baglantısımı var ?? -
e büyük ihtimaL öyLedir birini de kablolu olarak bağlanmayı deneyin. -
Iki agi'da ayni anda kullanabilirsiniz ama iki interneti ayni anda kullanamazsiniz.
1 kablolu 1 kablosuz olarak baglanirsaniz surekli olarak kablolu olanin internetini kullanir kablosuz olanin agina dagil olmu$ olursunuz.
2 aga'da kablosuz baglanirsaniz hangisinden internete cikacaginiz rastlantisal olarak belirlenir cunku metrik degerleri e$ittir.
internetini kullanmak istediginiz kablosuz adaptorun ayarlarini oldugu gibi birakin networkunu kullanmak istediginiz kablosuz adaptorunuzun
hangi ip'yi aldigina bakin sonrasinda ayni ip ve alt ag maskesini el ile verin. yerel alt ag gecidi ve dns sunucularini bo$ birakin. bu $ekilde
istediginiz ag'dan internete cikmi$ digerinide eri$ebilmi$ olursunuz.
saygilar -
http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/virtualwifi/
ms aynı anda birden fazla wifi ye baglanmaya yarıyan yaması gii bişeyi yar
ben çok uraşmıştım ama olmamıştı -
Hort
İki wireless modemi görebildiğim bir yerdeyim. İkisine birden bağlanıp hızımı ikiye katlayabileceğim bir yöntem var mı ?
Harici Wireless alıcım da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 2 Nisan 2013; 18:15:06 > -
bu yöntemle hızını ikiye katlayamazsın öyle bir dünya yok. en hızlı olan kadar hızlısındır. tabi ikisine birden bağlanabilmen için de iki tane wireless adaptörün olması lazım. yani her bağlantı için bir cihazın olmalı. ne kadar ekmek o kadar köfte prensibi burada geçerli. -
Şu an iki bağlantı kurmuş durumdayım ama 2. bağlantıdan veri alamıyorum. İlk bağlantıyı kullanıyor. Bağlantıların birini dizüstünün kendi wirelessinden diğerini ise harici usb ile yaptım. Kablosuz ağ bağlantısı 2 ölü. Bunu nasıl canlandırabiliriz.
Birinciyi kapadım ikinciden almaya başladıktan sonra açtım oldu. 1 mb ı geçemedim daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 3 Nisan 2013; 17:14:20 > -
Ben iş yerinin ağını kullanıyorum internete girmek için, ancak bide galaxy s3'ü PC'ye bağlayıp, S3'ten interneti paylaşıma USB'den açaraktan internete girebiliyorum. Ama bunun için, PC'deki LAN kablosunu sökmem gerekiyor.
Bu LAN kablosunu sökmeden aynı anda iki ağa'da bağlıyken interneti cep telefonunun ağından kullansın istiyorum. Tabi yetkiler kısıtlı olduğundan anca internet explorer'ın ayarlarına müdahele şansım var.
Sizce mümkün müdür internet explorer ayarlarıyla oynayarak cep telefonu ağından internete girmem? -
Yapabileceginiz en mantikli sey bilgisayarinizin route tablasi ile oynamak, o da zahmetli ve istenilen verimi vermez. A,B,C,D networklerine Wireless 1'den git, E-F-G'ye 2'den git diyip 2 ayri hatti da bir oranda kullanabilirsiniz ama bahsettiginiz seyi 2'sini de sonuna kadar kullanip hizi 2'ye katlamaksa bu mumkun degil. -
http://www.connectify.me/dispatch/
Bu program bahsettiğiniz işi yapıyor ama denemedim. Deneme sürümünü indirip deneyebilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Wifi hdd ile kablosuz interneti aynı kullanabileceğim program yada ethernet kartı varmı?
Yani ethernet kartım, aynı anda 2 ağa bağlansın bunlardan biri internet diğeri ise wifi hdd olsun bir yandan Nete girerken, diğer yandan kablosuz hdd ye yedeklerimi aktarabiliyim, usb kanallarıda boş kalsın istiyorum.
Teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı soruyu soruyorum -
Aynı anda hem kablosuz internete hem de kablosuz yazıcıya bağlanmak mümkün mü? Kablosuz yazıcıyı kurduktan sonra mutlaka interneti kesip yazıcı ağına bağlanmam gerekiyor aynı anda yapabilir miyim? -
öyleyapmak imkansız olur veri alamazsın ancak laptobuna 1 vodem takıp 1de modeme bağlanp internet hızınızı artırabilirsiniz ama fazla artmaz -
aslında şu konuya bir göz atabilrsinhttp://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/microsoft-virtualwifi-;-tek-wlan-kartla-birden-fazla-kablosuz-aga-baglanin.htm -
Bende soyle birsey sorayim... Is yerimde kablolu ile baglaniyorum ama her siteye giremiyorum engelli oldugu icin.
Simdi ben kendime ait olan telefonu modem gibi kullanip wifi uzerinden internete baglanabiliyorum boylelikle engellenmis sitelere (youtube vs..) girebiliyorum ama bunu yapmak icin yerel kablolu ag baglantisini kesmem gerekiyor, kestigimde ise sirket ici mailler gelmiyor. Soyle birsey yapabilirmiyiz, mesela Internet Explorer ile girdigimde kablolu hatti devreye girsin, Mozilla yada Chrome kullandigimda Wifi uzerinden baglanma gibi bir durum olabilir mi ?
Simdiden cok tesekkurler -
quote:
Orijinalden alıntı: axiadam
Iki agi'da ayni anda kullanabilirsiniz ama iki interneti ayni anda kullanamazsiniz.
1 kablolu 1 kablosuz olarak baglanirsaniz surekli olarak kablolu olanin internetini kullanir kablosuz olanin agina dagil olmu$ olursunuz.
2 aga'da kablosuz baglanirsaniz hangisinden internete cikacaginiz rastlantisal olarak belirlenir cunku metrik degerleri e$ittir.
internetini kullanmak istediginiz kablosuz adaptorun ayarlarini oldugu gibi birakin networkunu kullanmak istediginiz kablosuz adaptorunuzun
hangi ip'yi aldigina bakin sonrasinda ayni ip ve alt ag maskesini el ile verin. yerel alt ag gecidi ve dns sunucularini bo$ birakin. bu $ekilde
istediginiz ag'dan internete cikmi$ digerinide eri$ebilmi$ olursunuz.
saygilar
Kablosuz bağlantıda tek bir kanal açılır. 2.yi açamazsın.
Bunun çözümü 1 kabloLu 1 kabloSuz bağlantı yapmak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: maildecept
Bende soyle birsey sorayim... Is yerimde kablolu ile baglaniyorum ama her siteye giremiyorum engelli oldugu icin.
Simdi ben kendime ait olan telefonu modem gibi kullanip wifi uzerinden internete baglanabiliyorum boylelikle engellenmis sitelere (youtube vs..) girebiliyorum ama bunu yapmak icin yerel kablolu ag baglantisini kesmem gerekiyor, kestigimde ise sirket ici mailler gelmiyor. Soyle birsey yapabilirmiyiz, mesela Internet Explorer ile girdigimde kablolu hatti devreye girsin, Mozilla yada Chrome kullandigimda Wifi uzerinden baglanma gibi bir durum olabilir mi ?
Simdiden cok tesekkurler
Konunun hortlama zamanı geldi. Bir çözüm bulamadım tamda dediğiniz gibi bir yöntem arıyorum. Şirket içi intranet bağlantımın kesilmemesi lazım tabi birde sistemde kısıtlı kullanıcı olmanın hüznü var üzerimde. Çözümü bulabildiniz mi
-
iki farklı wireless ethernet kartınız varsa mümkündür.
Benzer içerikler
- dns probe finished no internet
- bu ağa bağlanılamıyor
- intel wifi 6 ax201 160mhz sorunu
- türk telekom modem power ışığı yanmıyor
- ortak ağ kurma
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X