Şimdi Ara

Ağda ki bilgisayarlarla (aynı ip den) online okey - 101 oynananbilen site var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
8.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitelerin hepsinde aynı ip hatası veriyo.

Bildiğiniz bi site var mı ?

• up ?
  • Mynet falan olmuyor mu hocam ? 2 tane hesap ac. Gir oyna
  • piniky.net ile ağ içindeki bütün bilgisayarlar aynı masada oturup Okey 101 Hoşkin Briç King Batak Tavla ve Hepyek Tavlası oyunlarını oynayabilirler.
    Ayrıca internet bağlantısı olsun veya olmasın Hoşkin Okey ve 101 oyunlarını robotlarla oynayabilirsiniz.
    Okey ve 101 oyunlarında klavyeden F1-F2-F3 tuşları ile seri erkek ve çift dizebilirsiniz. ıstaka üzerinde perleri çoklu seçip istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
     Ağda ki bilgisayarlarla (aynı ip den) online okey - 101 oynananbilen site var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piniky -- 15 Nisan 2014; 18:16:26 >

• ağ içinden oynayamamak çok kötü. sürekli oynadığım siteden bu sebeple ayrıldım. işin yoksa bide şifre kırmaya çalış aynı masada oyun oynayacaz diye . piniky programı indirip bir deneyeyim bakalım , gerçekten hem ağ içi hem internet olsun olmasın oynanıyor diyorsan harika bir şey
  • piniky ne güzel bi oyundu . aynı odada arkadaşımla aynı masada oturduk bide hepyek oynadık
    101 i okeyide severim oynarım ama tavlayı çok severdim lakin hepyekten sonra tavlada neymiş arkadaş . harika bi programmış , elinize emeğinize sağlık. okey 101 için bağlantıyı kesip denedim birde o zamanda oynayabiliyorum. arkadaşlar tavsiyedir , mutlaka deneyin... programı indirdiniz mi bi kere netiniz olsada oynuyorsunuz olmasada

• bilgisayarlardan birine zenmate kur ip farklı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.