Beyler win xp pro sp2 li sistemde downloads diye bir klasör oluşturup paylaşıma açıyorum ancak downloads klasöründeki bazı klasörlerin içleri boş görünüyor fakat dosya isimlerini yazınca o dosyalara erişebiliyorum sadece diğer bilgisayarda görünmüyor bunun nedeni ne olabilir... ???
ben diğer blgisayardan downloads>Adobe içine girdiğimde boş ancak kendim explorer a Downlads\Adobe\Adobe.exe yazdığımda çalışıyor...
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
sadece downloads ta mı yapıyor bunları? eğer sadece dowloadta yapıyorsa bunları Download diye bir klasör açıp onun içine yapıştır. bende de ressimleri küçük resimler halinde göster dediğimde görünen resim ile açılan farkı oluyordu sana dediğim gibi yaptım düzeldi bazen dosyalar bozulabiliyor bi dene istersen sadece bir tavsiye kolay gelsin
Hiç başımıza gelmedi . Gelirse bu sayfada cevabını umarım buluruz.
Genelde çok fazla veri bulunan klasörlerde yapıyor bunu. Yani sadece downloads klasöründe değil... Paylaşıma açtığımda zaten baya bi uğraşıyor ama sonuna kadar bekliyorum işlemin bitmesi için ayrıca permission dan everyone seçili bi sorun olmasın diye everyone diye izin verdim...