Şimdi Ara

Ağda paylaşıma şifre koyma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
19.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, internete üniversitenin ağından bağlanıyorum. Bu yüzden bir dosyayı paylaşıma açtığımda bunu herkes görebiliyor ve indirebiliyor. Biz aynı odada kaldığım arkadaşımla tüm sabit diskimizi paylaşıma açmak dosya alışverişinde bulunmak istiyoruz ama tahmin edersiniz ki bine yakın kişinin kullandığı bir üniversite ağında bu hem dosyalarınızın başkasının eline geçmesine hem de bu olurken bilgisayarın yavaşlamasına sebep oluyor. Bu yüzden örneğin bilgisayarımın D: sürücüsünü şifreli şekilde paylaşıma açmak ve hatta mümkünse ağda gözükmemesini sağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• ağa şifre şu şekilde koyabilirsin sen kendine ait kullanıcı hesabına şifre koyduğunda ve bu kullanıcı adı altında bulunan tum dosyalara ağda bile olsa ulaşmak mümkün olmayacak...girmeye çalıştıklarında kullanıcı adı ve şifre isteyecek...
  • başlat---->Çalıştır Çıkan ekrana " control userpassword2" yaz açılan ekrandan da guest yazana tıkla ve hemen aşağıda parolayı sıfırla var ona tıkla guest hesabı için ağda şifre koymuş oldun.
    Benim çok sık kullandığım bir yöntem.
  • paylastigi klasor gozukmesin istiyosan. paylasim yaparken klasor adinin sonuna $ isaretini koy. tam yolu bilmeyen goremez.
    or.
    \\192.168.2.1\yeniklasor$ gibi

yazarsa girer klasore. baska turlu gozukmez.
  • totalvoltage'ye

Dediğinizi yapmaya çalıştım ama bulunamadı dedi. Ayrıntılı şekilde bir daha anlatabilir misiniz?

devebuken'e

Dediğiniz şeyi anlayamadım.

ccnablade'ye

Teşekkürler, deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 29 Mart 2007; 6:53:05 >
  • ccnblade dediğiniz yöntem işe yaradı. Çok teşekkürler. Ama şifre koymayı hala beceremedim.
  • Ağınıza şifre koymak için önce klasör secenkleri - görünüm - basit dosya paylaşımı kullan önerilen-seçeneğini seçili olmaktan çıkarın. diğer bilgisayarda da aynı şeyi yapın.böylece klasik dosya paylaşımı kullanmış oluyorsunuz.

şimdi ikinizin bilgisayarında da kullanıcı adı ve şifreyi aynı yaparsanız sadece paylaşımı siz görebilirsiniz. başkası görür ama paylaşıma giremez izniniz yok der.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Oben deneyeceğim.
  • dostum yapman gereken tekşey sürücüne paylaşım verirken everone ı kaldırmak ve arkadaşının bilgisayar adını yazmak bu kadar basit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.