Şimdi Ara

Ağda dosya paylaşımı. Şifreli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ofiste paylaşıma açtığımız klasör yada sürücüleri sadece istediğimiz bilgisayarların görüntülemesini nasıl sağlayabiliriz. (Win7)

Windowsun içerisinde bu ayar varmı? İşimize yarayacak kaliteli Programda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 31 Aralık 2011; 14:11:31 >

• Bildiğim kadarıyla bunu Klasör seçeneklerinden yapabiliyordunuz. Şuan kendi bilgisayarımda değilim. Eğer yapamazsanız yarın SS'li anlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyuksell

Bildiğim kadarıyla bunu Klasör seçeneklerinden yapabiliyordunuz. Şuan kendi bilgisayarımda değilim. Eğer yapamazsanız yarın SS'li anlatırım.

Ben göremedim ekle bakayım nereden yapılıyormuş.
  • ofisin hepsını ev agı seklınde kurun. sonra dosyaya sag tık
    bununla paylas> ev grubu> seklınde tum ag ıle paylasabılırsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

ofisin hepsını ev agı seklınde kurun. sonra dosyaya sag tık

İşte tüm ağın görmesini istemiyorum sadece benim istediğim bilgisayarlar paylaşıma açılan klasörü görebilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

İşte tüm ağın görmesini istemiyorum sadece benim istediğim bilgisayarlar paylaşıma açılan klasörü görebilsin.

geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.. dediğim şekilde bunu da yapabilirsiniz. resim ekliyorum. mesela orada bununla paylaş> specific people yazıyor ve açılan pencerede o anda ev grubuna dahil kim varsa görüyorsunuz. şu anda evdeki diğer bilgisayar açık olmadığı ve ev grubu ayarlarını tam yapmadığım için sadece kendi bilgisayarımın ismi görünüyor (Alper) ama misal 6 bilgisayar varsa altısınında ismi görünür burada. istediğinizi seçersiniz. benim de aşırı derecede bir bilgim yok ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

ingilizce kullandığım için yazılar farklı kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 31 Aralık 2011; 7:52:05 >

• P.tesi deneyeyim ama işye yarayacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağ üzerinden yedekleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

P.tesi deneyeyim ama işye yarayacağını sanmıyorum.

işe yarar çünkü ben evimde iki bilgisayar arası bu şekilde dosya paylaşabiliyorum...
  • Şu şekildede olur hatta daha iyi olur. İstediğimiz klasöre şifre verelim o şifreyi girenler açabilsin. Tabi istediğimiz pc ler şifresiz girsin.

Çünkü zaman zaman görmesini istemediğimiz pc dende bazen açmak icap edebiliyor.
  • Benim dediğim de buydu. Teşekkürler @ByAdmin. Bunun işe yaraması gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.. dediğim şekilde bunu da yapabilirsiniz. resim ekliyorum. mesela orada bununla paylaş> specific people yazıyor ve açılan pencerede o anda ev grubuna dahil kim varsa görüyorsunuz. şu anda evdeki diğer bilgisayar açık olmadığı ve ev grubu ayarlarını tam yapmadığım için sadece kendi bilgisayarımın ismi görünüyor (Alper) ama misal 6 bilgisayar varsa altısınında ismi görünür burada. istediğinizi seçersiniz. benim de aşırı derecede bir bilgim yok ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

ingilizce kullandığım için yazılar farklı kusura bakmayın...

burada ağdaki bilgisayarlar görünmüyor ama?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.