Şimdi Ara

Ağda Tanımadığım Telefonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
15.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çözüm olarak şunu da deneyebilirsiniz:

1- Bilgisayar simgesinin üzerine gelip sağ tıklayın.

2- Açılan pencereden sol kısımda Gelişmiş sistem ayarlarını tıklayın.

3- Yine açılan pencereden üst sekmelerde bulunan Bilgisayar Adı'na tıklayın.

4- Ağ Kimliği...'ne tıklayıp açılan pencereden Bu bir ev bilgisayarı; bir iş ağının parçası değil'i seçip bilgisayarı yeniden başlatın.

Sorun büyük ihtimal ortadan kalkmış olacak.

Yeniden başlattığınızda eğer Aygıt Yöneticinizde Ağ Bağdaştırıcıları kısmında Wan Miniport şeklinde başlayan şeyler varsa bunlar da kalkmış olacak.

Bu sıkıntı 4. maddede Ağ Kimliği...'ni tıklayıp Bu Bilgisayar iş ağının bir parçası; bunu işteki bilgisayarlara bağlanmak için kullanıyorum'u seçmemden dolayı meydana geldi. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Ağ ve Paylaşım Merkezine ulaşamadım buna ek olarak Ağ klasörünü açtığımda tanımadığım bir sürü cihaz bilgisayarıma bağlı durumdaydı. Çözümü bulmam da uzun sürdü çünkü bu Ağ Kimliği...'ni tıkladığımda sorunu düzelttikten sonra da üstteki seçenek işaretli görünüyor ama işte o sadece görüntüde öyleymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 16 Ağustos 2015; 3:01:14 >

• eyilmaz93 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için tesekkürler..Ağ bağdaştırıcısı altındaki Wan Miniport donanımlarının hepsi kalkmış oldu..
  • Config kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İşinize yaramasına sevindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kota aşıldıktan sonra bu olayı araştırdım.Ağımda bi sürü telefon tablet modeli çıkıyordu wiFi şifresini değiştrdim hepsi kayboldu.Acaba şifreymi kırdılar diye düşünüyorum.Ayrıca WPS'yi kapattım olmadı sonra şifreyi değiştirdim.Bu olayı biri aydınlatabilirmi

2dk sonra gelen edit:Yine çıktı bi tane telefon ağı gizledim bakalım şimdi ne olacak?

yine olmadı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 29 Ekim 2015; 16:22:23 >
  • Çözüm bulabilen var mı?
  • **TT un ağ açığı var sanırım bu bağlantılar sadece o yerleşim yeri ile alakalı değil TR nin glabal açığında var yani X şehirde iseniz belki bu gördükleriniz başka ildeki altyapıdan gelmekte....karışık iş......

**Şu soru akla geliyor bu bağlantılarla İnternet illegal sömürülüyor kota işlemleri şikayetleri yavaş bağlantılar sanırım bu kaynaklı olabilir..

edit: bu olay tüm pc lerde var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 13 Aralık 2015; 16:32:34 >
  • ben buldum arkadaşlar. airtouch açık olunca oradan şifre gerektirmeden bağlanıyorlar airtouchu anasayfadan kapatınca kayboluyor. ayrıca port yönlendirme yapıp pcnizde ne var ne yok izliyorlar. çözüm için modemin arkasına toplu igne batırıp reset atın anasayfayada şifre koyun. ayrıca cmd de netstat -an yapın hiçbir sayfaya bağlanmadan izleyin ip adreslerini antivirüslerin ipsi dışında ip bağlanıyorsa onu da banlayın bana hep telekomun ipsi 195.175 li ip geliyordu onu modem arayüzünden banladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose76 -- 13 Aralık 2015; 19:35:29 >
  • rose76 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.İşe yaradı.
  • ttnet abonesi oldum kargo ile cihaz zyxel VMG3312-B10B geldi henüz adsl açılmadı ama modemi kablosuz ağ ile deneyince telefon olarak
    GM_Discovery_II.
    ALCATEL_ONE_TOUCH_7041X
    HTC Desire 626G dual sim
    bunlar veya arasıra başkaları görünüyor
    yukarıda bazı çözümler uygulanmış resetleme ve xps kapalı tutma gibi bunları yaptım ama olmadı hala farkl telefonlar görünüyor

sebep ne olabilir daha web e bağlanmadım bile 3g ile bağlıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 4 Ocak 2016; 18:03:32 >
  • ynı sorunu ben de keşfettim ve taktım kafayı, modem airties omadığı için air touch yok bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunc

arkadaşlar bu durum wifi ile ilgili değil, PC'nizde bluetooth adaptörü var ve bluetooth ayarları kısmında "Bluetooth cihazları bu bilgisayarı bulmasına izin ver" seçeneğinde onay işareti varsa bu durum gerçekleşiyor. Buradaki onay işaretini kaldırırsanız durum düzeliyor.

Ben masaüstü pc kullanıyorum bluetooth yok sebep bu olamaz.

Ayrıca bluetooth olsaydı sebep; yukarıdaki üyelerle aynı telefonlara denk gelmemiz nasıl mümkün olabilirdi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyilmaz93

Arkadaşlar çözüm olarak şunu da deneyebilirsiniz:

1- Bilgisayar simgesinin üzerine gelip sağ tıklayın.

2- Açılan pencereden sol kısımda Gelişmiş sistem ayarlarını tıklayın.

3- Yine açılan pencereden üst sekmelerde bulunan Bilgisayar Adı'na tıklayın.

4- Ağ Kimliği...'ne tıklayıp açılan pencereden Bu bir ev bilgisayarı; bir iş ağının parçası değil'i seçip bilgisayarı yeniden başlatın.

Sorun büyük ihtimal ortadan kalkmış olacak.

Yeniden başlattığınızda eğer Aygıt Yöneticinizde Ağ Bağdaştırıcıları kısmında Wan Miniport şeklinde başlayan şeyler varsa bunlar da kalkmış olacak.

Bu sıkıntı 4. maddede Ağ Kimliği...'ni tıklayıp Bu Bilgisayar iş ağının bir parçası; bunu işteki bilgisayarlara bağlanmak için kullanıyorum'u seçmemden dolayı meydana geldi. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Ağ ve Paylaşım Merkezine ulaşamadım buna ek olarak Ağ klasörünü açtığımda tanımadığım bir sürü cihaz bilgisayarıma bağlı durumdaydı. Çözümü bulmam da uzun sürdü çünkü bu Ağ Kimliği...'ni tıkladığımda sorunu düzelttikten sonra da üstteki seçenek işaretli görünüyor ama işte o sadece görüntüde öyleymiş...

ağ kimliği kısmı pasif halde tıklanmıyor hocam neden ki acaba

• benrak87 kullanıcısına yanıt
    Bir fikrim yok hocam. Ben bu sorunu Win 10'da yaşıyordum. Bu uğraşımdan kısa süre sonra Win 7'ye geri döndüm. Şimdi herhangi bir sorun yok.

Umarım en kısa sürede sorununuzu çözersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyilmaz93

Bir fikrim yok hocam. Ben bu sorunu Win 10'da yaşıyordum. Bu uğraşımdan kısa süre sonra Win 7'ye geri döndüm. Şimdi herhangi bir sorun yok.

Umarım en kısa sürede sorununuzu çözersiniz.

bende de win 10 var demek o kaynaklı oluyor bu :/
  • benrak87 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam ben de Windows 10 geçince bu sorunla karşılaşmıştım.

• Bende de Sony BRAVIA, Htc_europe , Casper_VIA, GM_Discovery_II+ vb. cihazları çıkıyor. Aradabir gidip geliyor. Modemin arayüzünden baktım benden başka bağlı cihaz yok. Mac adreslerinden doğru engellesemde işe yaramıyor, Windowsun Ağ bölümünden sürekli gözüküyor en az biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga.cn -- 17 Eylül 2016; 17:07:38 >
  • İlginç bişey, merak ettim birazdan ben de bakıcam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rose76

ben buldum arkadaşlar. airtouch açık olunca oradan şifre gerektirmeden bağlanıyorlar airtouchu anasayfadan kapatınca kayboluyor. ayrıca port yönlendirme yapıp pcnizde ne var ne yok izliyorlar. çözüm için modemin arkasına toplu igne batırıp reset atın anasayfayada şifre koyun. ayrıca cmd de netstat -an yapın hiçbir sayfaya bağlanmadan izleyin ip adreslerini antivirüslerin ipsi dışında ip bağlanıyorsa onu da banlayın bana hep telekomun ipsi 195.175 li ip geliyordu onu modem arayüzünden banladım.

Sorununuzun cevabı alıntıladığım mesajda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baktım şimdi benim ağda bi anormallik yok:

• Bende de bu sorun oldu. modemin WPS özelliğini kapattım. bundan sonra da ağda bir telefon ismine rastlamadım. bir deneyin derim :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.