Şimdi Ara

AĞDA VİRÜS VAR NASIL TEMİZLERİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KABLOSUZ ODAMDE 20 PC BİRDE ABA PC TOPLAM 21 PC VAR. AĞBAĞLANTIM KESİLİYOR İNTERNET GİDİYOR PCLER YAVAŞ. DEPPFREZE KURULU AMA YİNE PCLERDE VİRÜS VAR.TUM PCLERE NOD 32 KURDUM TEMİZLEDİM BİR ARA DÜZELDİGİBİ OLDU AMA TEKARLADI.
    TAVSİYE EDEBİLİCEĞİNİZ ANTIVİRÜS PRGRAMI VAR MI ? YADA NE YAPABİLİRİM BAŞKA BİR ÇOZÜM VARSA LÜTFEN YARDIM EDİN.

• Kaspersky'i deneyebilirsin; ben şimdiye kadar gözünden kaçan virüs tanımadım -çok şükür...
  • Hocam Bendede Bağlantı Kesiliyor Geliyor
  • Eğer Virüs ağda ve hangi pc de olduğunu bilemiyorsanız, ilk önce kendi pcnizi temizlediyiniz sonra tüm ağı kapatıp tüm pc leri tek tek taratıp temizledikten sonra tekrar ağı çalıştırmanız gerekir, aksi halde virüs siz bir pc yi temizlerken o diğer pc ye kopyalar.
    Bunuda Nod32 yada Kaspersky gibi kaliteli bir virüs proyla yapmanız önerilir.
  • evet arkadaşın dediği şeyi yapabilirsin. makinaları tektek ağa sok her ağa soktuğun makinanın temiz olduğundan emin ol. bu yöntemle sorununu çözebilirsin. ayrıca kesintinin sebebi virüste olmayabilir. bu tarz ağlarda herhangi bir pc nin ethernet girişi/ kartı arızalıysada kesinti olabilir. kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.