Şimdi Ara

Ağdaki Bilgisayarı Kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• radmin
  • anlamadım biraz açabilirmisin
  • radmin denen program iki makinada da yüklü olması lazım ayrıca karşıdakinde yapılması gereken ayarlar var mesela birisi benim makinama bağlanırken bana hbr ver gibi ,sen onun pc sine bağlanırken ona soruyor kabul ederse bağlanabiliyorsun.istersen direk masaüstüne istersen file transfer istersen shut down edebiliyosun bilgisayarı.tabi admin isen ağ da kullanıcıya direk yüklersin bağlanırsın bişi diyemez
  • daha basit bi çözüm yokmu
  • aklıma şöyle bişey geldi bi batmı ne yazıyoduk masaüstüne kısa yol atıyoduk bunu kendi bilgisayarımıza yapıyoduk bunu kapatalıcak bilgisayara yapsak kısayolunuda kapatıcak bilgisyara koysak çalıştırınca kapanması gereken kapanır demi bu kodu bilen varmı
  • Başlat>Çalıştır

edit powerdown.bat yazıyosun karşına mavi bi ekran çıkıyo,burada ilk satıra shutdown -s yazıyosun ve kaydedip çıkıyosun.Daha sonra Documents and Settings klasörünün altında hangi profildeysen onun klasörünün altında powerdown.bat diye bi klasör oluşmuş oluyo,ona tıklıyosun ve bilgisayarın kapanıyo,eğer kapatma işlemini iptal etmek istiyosan başlat>çalıştıra gelip shutdown -a yazman yeterli.Kolay gelsin.
  • olmadı başka önerisi olan
  • Server tabanli bir network yapisina sahipsen (Tercihen Windows 2003 Server), Server makinada (Administrator yetkisi ile login olman gerek) "shutdown /i" yazarak agdaki hangi makinalari kapayacagini veya restart edecegini secebilirsin.

Greetz *//.
  • yok xp home kapatılak olan xp pro
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufk

olmadı başka önerisi olan

olur tekrar dene ,denemeden yazmadım buraya!
  • bilgisayarı kapatıyo ama benim bilgisayarı kapatıyo ağdaki bilgisayarı kapatmasını istiyorm
  • tmmdır halldettim sağolun
  • İşyer yani internet cafedemiziniz?? PM'dne mesaj atarmısınız...Eger cafe ise belki cafe programları işe yarayabilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: yusufk

olmadı başka önerisi olan

başlat calıştır
    shutdown -i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.