arkadaşlar bende xp,sp2 kurulu iki bilgisayar var 1.sinde wiraless var ve wiralessle internete bağlı normal eternet kartı ve kablo ile de 2.bilgisayara bağladım 2. bilgisayardan 1.üzerinden internete bağlanabilirmiyim. internet bağlantısı zyxel modemle kablosuz ağla yapmaktayım ıp adresenide modem otomatik olarak atamaktadır. elle yaptığımda internete giremiyorum.lütfen yardım.
Baglanırsın tabii! Bunun icin bu ayın "pcextra"'sını alabilirsin! kablosuz ve mobil cihazlar uzerine iyi bir iş çıkarmışlaR!
arkadaşım dergi tavsiyen için teşekkür ederim. başka yardım yolu yokmu
dostum iki pc yide data kablosu ile modeme bağla sanırım modem 4 portlu ve ikside internete çıksın sendeki sorun ne anlamadım...
sorun şu: internete wirales kartı olan 1. bilgisayar bağlı , modem ise başka bir arkadaşın evinde.modemi ortak kullanıyruz.2.bilgisayar eternet kartı ve kablo ile wiralesli bilgisayara bağladım.aralarında hub sız ağ oluşturdum.bilgisayarlar şu anda birbirini görüyor hatta ağda oyunda oynanıyor.fakat ikinci bilgisayar internete bağlanmıyor
Wireless baglantinin ozelliklerine girerek internet paylasimini etkinlestirmelisin. Wireless in IP adresine dokunmayacak ve LAN arabirimine 192.168.0.1 adresini atayacak diger bilgisayara da 2 nolu adresi vereceksin ve ag yolu dns adresleri olarak da 192.168.0.1 adresini gostereceksin. Yalniz eger modem 192.168.0.x adresini dagitiyorsa windowsun LAN kartina atadigi adresi farkli bir adres secmelisin.
kundes usta dediğinizi fakat yine itenete girmeği başaramadım.wireless bağlantısını paylaştırdım yerel ağa 192.168.0.1 atadığımda wireless bağlantım kesiliyor.IP adresi modem dağttığından otomatik IP alınca internete balanabiliyorum.modem şu anda wirales bğlantıya 192.168.1.33 adresi atamış yerel ağa da 169.254.142.183 IP adresi atamış.2. bigisayara acaba hangi Ip ve ağ geçidi atasam cevaplarınız için teşekürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme