Şimdi Ara

Ağdaki Pc den paylaşımda olmayan dosyaları alabilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba sorunuma gelince işyerinde aynı ağı kullandıgımız bir bilgisayardan sürekli kullanıcının haberi olmadan yedek almam lazım (Bildiginiz üzere patronun gözüne batan cisten ve veri kaybından endişeleniyoruz) Bununla ilgili kullandıgım radmin programı var ama performansı düşük bu için haftada ortalama çekmem gereken veri 80 Gb civarında file server düşünüyoruz ama projeyi gerçekleştirene kadar zaman çok geç olabilir. İşletim sistemimiz W

• sen hack işlemi soruyorsun galiba.diğer tarafdan teamviewer kulanabilirsin.ip üzerinden dosya transferi yapar ama çokda hızlı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 23 Kasım 2012; 16:04:52 >
  • Hack işlemi derken anlamadım hocam dedigini ama team kuramam altta çalışan bir program lazım bana yani kullancı ayıkmıcak bu işe vakit ayırdıgın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baracuda001

Hack işlemi derken anlamadım hocam dedigini ama team kuramam altta çalışan bir program lazım bana yani kullancı ayıkmıcak bu işe vakit ayırdıgın için teşekkürler.

zaten her kalsörün paylaşımı olsa sen grip alsan ruhu duymazki.tuneup utilites gibi programalrla ağda görünmeyi kapatırsın.kanımca adres çubuğuna \\bilgisayar adı\d yazınca o kalsöre girer.hack derken kullanıcı ayıkmayacka deidn ya.acaba dedim indire gandi mi istiyor bu arkadaş diye düşündüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.