Selam arkadaşlar ben int. cafede calisiyorum ve kullandiğimiz yazici ağda paylaşılıyor. 20 tane bilgisayarımız var ve bazen yollanan ciktilarin sahiplerini bulamıyorum yazıcı kuyruğuna yollanan dosyaları nerden yollandığını görebilirmiyim yada haberim olmadan çıktının çıkmaması için başka bi işlem yapabilirmiyim benden onay alsın mesala ve goreyim hangi ip den geldiğini gibi boyle bi program veya benzeri bişey biliyormusunuz paylaşırsanız sevirim
Normal de yazıcı klasörüne girdiğinde gönderilen belgenin sahibi yazar.Bu senin işini nederece halleder oda tartışılır.Server işletim sistemi ile yazıcı yönetimi sağlanabilinir.Tabii pahalı bir çözüm olur.Sen ne iyisi paylaşımı kapat yazıcının bağlı olduğu pc de bşr klasörü paylaşıma açarak çıktı alınacak belgerin oraya gönderilmezini isteee..
quote:
Orjinalden alıntı: NetKeePeR
Normal de yazıcı klasörüne girdiğinde gönderilen belgenin sahibi yazar.Bu senin işini nederece halleder oda tartışılır.Server işletim sistemi ile yazıcı yönetimi sağlanabilinir.Tabii pahalı bir çözüm olur.Sen ne iyisi paylaşımı kapat yazıcının bağlı olduğu pc de bşr klasörü paylaşıma açarak çıktı alınacak belgerin oraya gönderilmezini isteee..
genelde çoğu internet kafe bu yöntemi kullanıyor.Denemende fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme